Αυτή η φωτογραφία από την γέννηση αυτού του παιδιού θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό

Ως μητέρα πέντε παιδιών και ιδρύτρια του North Dallas Doula Associates, η Melissa Espey Mueller έχει έρθει αντιμέτωπη με πολλές διαφορετικές γεννήσεις. Ωστόσο, η είσοδος σε αυτό τον κόσμο ενός μωρού στο ιατρικό κέντρο του πανεπιστημίου Baylor στο Ντάλας δεν έμοιαζε με ο,τι είχε δει μέχρι τότε.

Δείτε ακόμη: Μητέρα γεννάει υγιέστατο αγοράκι. Μόλις όμως το κρατάει στα χέρια της, συνειδητοποιεί ΚΑΤΙ σοκαριστικό!

Η Melissa αναφέρει οτι τράβηξε αυτή τη φωτογραφία κατά το φυσικό τοκετό μιας μητέρας που είχε μεγάλη εμπειρία στις γεννήσεις. Αυτή ήταν η τρίτη γέννα αυτής της μαμάς, και η διαδικασία της γέννας εξελίχθηκε αρκετά γρήγορα. “Έσπρωχνε το γιο της και όπως πίεζε, βγήκε μαζί και όλο το αμνιακό υγρό», εξήγησε. “Αν και ο αμνιακός σάκος με τα υγρά είχε σπάσει νωρίτερα, αυτά δεν ξεχύθηκαν , πολύ πιθανό, επειδή το μωρό ήταν πολύ χαμηλά και ενεργούσε ως «τάπα »… έτσι όταν αυτό γεννήθηκε αυτά πετάχτηκαν έξω΄΄΄.

Αυτή η φωτογραφία από την γέννηση αυτού του παιδιού θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό

“Ήταν σίγουρα μια γέννα που θα θυμόμαστε για αρκετό καιρό – ήταν ένα πραγματικό παλιρροιακό κύμα συγκίνησης!”

Σύμφωνα με τη Melissa ο γιατρός που ξεγέννησε την γυναίκα έγινε μούσκεμα και τα υγρά έφτασαν μέχρι και τα παπούτσια του.”Ήταν σίγουρα μια γέννα που θα θυμόμαστε για αρκετό καιρό – ήταν ένα πραγματικό παλιρροιακό κύμα συγκίνησης!” είπε.

Δείτε ακόμη: 15 Τρομακτικές Αλλαγές στο Γυναικείο Σώμα μετά την Γέννα, που ΜΟΝΟ μια Μητέρα θα μπορέσει να Καταλάβει

Παρά το απίστευτο πιτσίλισμα, το πιο εντυπωσιακό μέρος αυτής της εικόνας είναι ότι υπενθυμίζει στις μητέρες πόσο απίστευτος είναι ο πλακούντας. “Το ξέρατε ότι ακόμα και όταν σπάνε τα νερά, αυτά συνεχώς αναπληρώνονται από τον πλακούντα;” Η Melissa ανέβασε αυτή την εντυπωσιακή φωτογραφία στο Instagram.

 

Πηγή: thestir.cafemom.com
Close