Αυτό θα ακούσεις όταν σε »καίει» το δεξι σου αυτί!

Σημάδια που εξηγούν γιατί τα αυτιά σας καίνε!

Αν νομίζετε ότι δεν είναι μπορούν τα πάντα να εξηγηθούν από την κλασσική επιστήμη, τότε μπορείτε να στραφείτε στη λαϊκή σοφία.

Τα σημάδια είναι σε θέση να εξηγήσουν όχι μόνο γιατί κοκκινίζουν τα αυτιά, αλλά και να απαντήσουν στο ερώτημα γιατί καίγεται το δεξί ή το αριστερό αυτί.

Αν και τα δύο αυτιά καίγονται, κάποιος σας συζητάει ή σας σκέφτεται έντονα..

Ο λόγος είναι πως σε ένα υποσυνείδητο επίπεδο, ένα άτομο αντιλαμβάνεται τη ροή των πληροφοριών που τον αφορούν άμεσα. Και αν η συζήτηση που τον αφορά είναι σε εξέλιξη, τότε η αντίδραση του ατόμου, είναι το κάψιμο και το κοκκίνισμα των αυτιών.

Φυσικά, ο βαθμός ευαισθησίας είναι διαφορετικός σε κάθε περίπτωση.

Γιατί καίγεται το δεξί αυτί; Σε αυτή την περίπτωση τότε το άτομο που μας μελετά λέει κάτι καλό ή μια αλήθεια για εμάς.

Με την ευκαιρία, υπάρχει η πεποίθηση ότι αν μαντέψουμε σωστά ποιος μας μελετάει, θα πάψει να καίγεται το αυτί μας!

Γιατί καίει το αριστερό μας αυτί; Σημαίνει, επίσης, ότι έχει γίνει λόγος για ένα πρόσωπο, αλλά στην περίπτωση αυτή δεν είναι καλός ο λόγος.

Ίσως κάποιος μιλά πολύ άσχημα για εσάς, σας συκοφαντεί..

Και πάλι, αυτό οφείλεται στο υποσυνείδητό μας. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, πιάνει άσχημες δονήσεις και μας προειδοποιεί για τους πιθανούς κινδύνους.

Τα σημάδια μας συμβουλεύουν να δίνουμε προσοχή σε αυτά που μας συμβαίνουν και να ακούμε τα σημάδια του σώματός μας.

 

Πηγή: healingeffect.gr

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close