Με αυτό το βραδινό μενού θα καταπολεμήσετε την αϋπνία

Η ξεκούραση και ο καλός ύπνος είναι σίγουρα απαραίτητα για να ανακτούμε δυνάμεις και να είμαστε δημιουργικοί όμως τι γίνεται όταν η αϋπνία μάς χτυπά την πόρτα; Προτού βιαστείτε να απαντήσετε και να καταφύγετε στο φαρμακείο σκεφτείτε το προφανές που δεν είναι άλλο από την χαλάρωση και φυσικά την αλλαγή των διατροφικών σας συνηθειών.

Η ιατρική κοινότητα όταν αναφέρεται στην αϋπνία κάνει λόγο για συνήθη διαταραχή από την οποία πάσχουν τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότερα άτομα. «Συνήθεις ύποπτοι» εμφάνισης διαταραχών στον ύπνο είναι το άγχος, οι ψυχολογικές διαταραχές όπως κατάθλιψη, αλλαγές στις καθημερινές σας συνήθειες κ.ά.

Δείτε περισσότερα στο apithano.gr

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close