Αισθανθείτε καλά με το σώμα σας στη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Είτε πάντα ονειρευόσαστε να μείνετε έγκυος είτε έγινε ξαφνικά, οι πιθανότητες είναι ότι έχετε φανταστεί πως θα μπορούσε να είναι η εγκυμοσύνη σας, ποια θα είναι τα συναισθήματά σας και ποιες οι αλλαγές στο σώμα σας, όσο το μωράκι σας θα μεγαλώνει.

Εάν ανησυχείτε για την αλλαγή στο σώμα σας ή ότι η εγκυμοσύνη θα «χαλάσει» την ωραία σας εμφάνιση, απλά υπενθυμίστε στον εαυτό σας ότι οι αλλαγές συμβαίνουν για ένα καλό σκοπό.
Τη δημιουργία ενός νέου ανθρώπου! Έχοντας αυτό στο μυαλό σας, δείτε κάποιες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να απολαύσετε τους εννέα μήνες της μεταμόρφωσής σας.

Μείνετε δραστήρια.
Όταν αισθάνεστε φούσκωμα και ναυτία σηκωθείτε από τον καναπέ, όσο και αν φαίνεται δύσκολο.
Αντισταθείτε στον πειρασμό να τεμπελιάσετε. Ακόμη και ένας μικρός περίπατος 10 με 15 λεπτά ή μία ή δύο ασκήσεις γιόγκα θα σας κάνουν να αισθανθείτε καλύτερα.

Και υπάρχει άλλος ένας λόγος για να κινήστε:
Η άσκηση αυξάνει τον μυϊκό τόνο, τη δύναμη και την αντοχή, έτσι ώστε να μπορείτε να διαχειριστείτε το επιπλέον βάρος που κουβαλάτε, να σας προετοιμάσει για την ώρα του τοκετού και να επανέλθετε γρηγορότερα μετά τη γέννηση του μωρού σας.

Μην υποτιμάτε τη δύναμη του μακιγιάζ.
Το μακιγιάζ μπορεί να κάνει θαύματα στη διάρκεια της εγκυμοσύνης.
Είναι ένα καλό εργαλείο για να αισθάνεστε όμορφα. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό την εποχή αυτή που πολλές γυναίκες αισθάνονται ότι έχουν χάσει τον έλεγχο του σώματός τους.

Έτσι προσπαθήστε να διασκεδάσετε.
Δοκιμάστε μία νέα απόχρωση του κραγιόν ή καινούργια σκιά για τα μάτια σας.

Αλλάξτε λίγο το χρώμα της πούδρας ή του ρουζ στα μάγουλα.
Μην φοβάστε το μακιγιάζ φεύγει εύκολα.

Close