Αποβάλλετε τις τοξίνες από τις μασχάλες σας με απλούς φυσικούς τρόπους!

Καθημερινά χρησιμοποιούμε πολλά αποσμητικά προκειμένου να αποφύγουμε τις δυσάρεστες οσμές οι οποίες προέρχονται από την υπερβολική εφίδρωση  από το σημείο της μασχάλης, όπου εκεί αναπτύσσονται πολλά βακτήρια. Ωστόσο, τα αποσμητικά δεν είναι τόσο αθώα όσο πιστεύουμε.. Περιέχουν πολλές τοξικές ουσίες οι οποίες μπορούν να προσπεράσουν το δέρμα και να προκαλέσουν ασθένεις όπως είναι ο καρκίνος και το Αλτσχάιμερ.

Ακόμη διάφορες μελέτες έχουν δείξει οτι ότι ουσίες όπως τα παραμπέν, οι φθαλικές ενώσεις και το αλουμίνιο μπορούν να προκαλέσουν καρκίνο του μαστού όταν γίνεται η εφαρμογή τους τοπικά. Αυτό, συμβαίνει καθώς παρεμβαίνουν στις δραστηριότητες του σώματος που ρυθμίζουν τις ορμόνες, προκαλώντας ανισορροπίες στα επίπεδα των οιστρογόνων.

Δείτε ακόμη: 5 τρόφιμα που καταστρέφουν τις ορμόνες και το δέρμα μας!

Η κατάσταση μπορεί να γίνει ακόμη χειρότερη καθώς προκαλείται ένας φραγμός των πόρων στις μασχάλες και αυτό κάνει δύσκολη την έξοδο των τοξινών από το σώμα μας.

Ωστόσο, για να πάψετε να ανησυχείτε έχουμε να σας πούμε, οτι υπάρχουν διάφοροι μέθοδοι προκειμένου να αποβάλλεται αυτές τιε τοξίνες που προέρχονται από τα εμπορικά αποσμητικά, οι οποίοι στηρίζονται σε φυσικά υλικά. Με αυτό το τρόπο θα απομακρύνετε τα βακτήρια και τη τυχόν συσσώρευση χημικών υπολειμμάτων.

Μπορείτε λοιπόν να φτιάξετε φυσικές σπιτικές θεραπείες που θα σας προστατέψουν από τις αρνητικές συνέπειες των εμπορικών αποσμητικών και από την εμφάνιση του καρκίνου του μαστού.

Γιατί είναι απαραίτητο να αποβάλλουμε τις χημικές ουσίες και τα βακτήρια από τις μασχάλες;

Αποβάλλετε τις τοξίνες από τις μασχάλες σας με απλούς φυσικούς τρόπους!photo credit: meninadeargola

Οι πολλοί ιδρωτοποιοιοί αδένες που υπάρχουν στη περιοχή της μασχάλης, εξυπηρετούν την εξάλειψη του ιδρώτα, ρυθμίζουν τη θερμοκρασία του σώματος, απομακρύνουν τις τοξίνες ,και βοηθούν ώστε η υγρασία του σώματος να διατηρείτε στα σωστά επίπεδα.

Παρόλου που το φυσικό pH είναι άοσμο , με την αρχή της ζύμωσης των βακτηρίων ή με τη ανάπτυξη των βακτηρίων όταν βρίσκουν το κατάλληλο περιβάλλον για αυτά, το Ph μεταβαλλέται δίνοντας μια απαίσια μυρωδιά. Η απαίσια μυρωδιά που ελευθερώνεται , μας κάνει να παίρνουμε τα αποσμητικά και να τα τοποθετούμε στη περιοχή προκειμένου να μας προσδώσουν ένα ευχάριστο άρωμα. Ωστόσο, τα υλικά αυτών των αποσμητικών παραμένουν στο δέρμα και μπορούν να απορροφηθούν από το σώμα. Τα χημικά αυτά δημιουργούν πρόβλημα όταν συσσωρευτούν στο σώμα με το καιρό , προωθώντας την ανάπτυξη σοβαρών ασθενειών.

Ακόμη διάφορες μελέτες έχουν δείξει οτι ότι ουσίες όπως τα παραμπέν, οι φθαλικές ενώσεις και το αλουμίνιο μπορούν να προκαλέσουν καρκίνο του μαστού όταν γίνεται η εφαρμογή τους τοπικά.

Έτσι η αποβολή αυτών των δυσάρεστων ουσιών για την υγεία μας είναι απαραίτητη προκειμένου να εμποδίσουμε την εμφάνιση  καρκίνου του μαστού.

Δείτε ακόμη: Γνωστό αποσμητικό δημιούργησε έγκαυμα στην μασχάλη του! ΒΙΝΤΕΟ

Πως μπορείτε να επιτύχετε την αποβολή των χημικών ουσιών από τις μασχάλες;

Αποβάλλετε τις τοξίνες από τις μασχάλες σας με απλούς φυσικούς τρόπους!photo credit: boldsky

Προκειμένου να αποφύγετε τους κινδύνους από την συσσώρευση των τοξινών στη περιοχή της μασχάλης καλό θα ήταν να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

Τα υλικά που θα χρησιμοποιήσετε πρέπει να είναι όλα βιολογικά: Δείτε τα υλικά:

 • 1 κουταλιά της σούπας βιολογικό μηλόξυδο
 • 3 σταγόνες αιθέριο έλαιο δεντρολίβανου
 • 5 σταγόνες αιθέριο έλαιο κόλιανδρου
 • 1 κουταλιά της σούπας άργιλο μπετονίτη

Διαδικασία:

 1. Παίρνουμε ένα μπολ και αναμειγνύουμε σε αυτό το μηλόξυδο  και τον άργιλο μπετονίτη.
 2. Ανακατεύουμε καλά, και προσθέτουμε τα αιθέρια έλαια και τα ανακατεύουμε μέχρι να αποκτήσουν μια λεία μορφή.
 3. Πριν την εφαρμογή περιμένετε ώστε το μείγμα να καθίσει για μερικές ώρες.

Οδηγίες χρήσης:

 • Αν έχετε εφαρμόσει από πριν, κάποιο αποσμητικό στη μασχάλη σας, ξεπλύνετε καλά πριν τη χρήση της θεραπείας.
 • Πάρτε μια μικρή ποσότητα από αυτό το μείγμα στα χέρια σας και κάντε μασάζ απαλά, με κυκλικές κινήσεις στις μασχάλες σας.
 • Αφήστε το μείγμα να δράσει για πέντε λεπτά πριν το ξεπλύνετε με κρύο νερό.
 • Επαναλαμβάνετε την εφαρμογή του καθημερινά για δυο με τρεις εβδομάδες.

Ακολουθήστε αυτή τη θεραπεία, αυξάνοντας την κατανάλωσή σας σε νερό και τροφές που περιέχουν αντιοξειδωτικά. Η θεραπεία αυτή θα εξαλείψει τις τοξίνες και θα σας κάνει να έχετε μια ευχάριστη μυρωδιά στις μασχάλες σας..

Την επόμενη φορά που θα αγοράσετε ένα αποσμητικό προσέξτε την ετικέτα ώστε να έχει ήπιες ουσίες. Έτσι θα προστατέψετε τον εαυτό σας και θα είστε πιο ασφαλείς.

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close