Το Aqua Pole είναι η γυμναστική που κάνεις ακόμη και τον Αύγουστο!

Γυμναστική και Αύγουστος ποτέ δεν αγαπήθηκαν. Εντάξει, ο μήνας αυτός είναι αποκλειστικά και μόνο για διακοπές, ξεκούραση, ηλιοθεραπεία και παγωτά. Όλοι μας φροντίζουμε να αράζουμε, να «γεμίζουμε μπαταρίες» και να ανανεώνουμε το ραντεβού μας με τους κοιλιακούς για τον… Σεπτέμβριο.

Το κολύμπι μπορεί να συνδυάσει την καλοκαιρινή διασκέδαση του Αυγούστου με την γυμναστική των άλλων 11 μηνών. Γνωστό αυτό. Ποιο άλλο είδος όμως γυμναστικής είναι παιχνιδιάρικο, αποτελεσματικό και… δροσερό; Το aquatic pole ή αλλιώς το Pole dancing μέσα στο νερό.

Δείτε ακόμη: «Νapercise»: Ένα νέο είδος γυμναστικής που απαιτεί μόνο πιτζάμες και κρεβάτι

Το κολύμπι μπορεί να συνδυάσει την καλοκαιρινή διασκέδαση του Αυγούστου με την γυμναστική των άλλων 11 μηνών

Στην Ελλάδα δεν το έχουμε ακούσει αλλά ήρθε η στιγμή να το ζητήσουμε. Και επίσημα πλέον μέσω του Queen.gr εκφράζουμε την επιθυμία μας για τη δημιουργία μαθήματος aqua pole. Γιατί όχι;

Δείτε ακόμη: Επιτρέπεται το κολύμπι στην εγκυμοσύνη;

 

Πηγή: queen.gr

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.


Close