Άσχημα τα νέα για τη Σούρι: Η εξομολόγηση του Τομ Κρουζ για την κόρη του

Ο γάμος τους Τομ Κρουζ με την Κέιτι Χόλμς έληξε άδοξα το 2012 με ένα διαζύγιο που ακόμα απασχολεί τα ΜΜΕ. Καρπός αυτής της εξάχρονης σχέσης είναι η 12χρονη, πλέον, Σούρι Κρουζ, η οποία έχει εκτεθεί από πολύ μικρή στα φώτα της δημοσιότητας. Κάθε της εμφάνιση σχολιάζεται λες και είναι σταρ του Χόλιγουντ και πολύ συχνά γίνονται αναφορές για την αλαζονική συμπεριφορά του διάσημου κοριτσιού.

Δείτε επίσης: Η Τάμτα στη Eurovision! Όσα αποκάλυψε για την κόρη της και την σύγκριση με την Ελένη Φουρέιρα!

Δυστυχώς, ο σταρ του Χόλιγουντ δεν είναι και ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου, καθώς απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο από την κόρη του. Παρόλο που του επιτρέπεται να την βλέπει 10 μέρες τον μήνα, επιλέγει να μην το κάνει.

Άσχημα τα νέα για τη Σούρι: Η εξομολόγηση του Τομ Κρουζ για την κόρη του

Δείτε επίσης: 9+1 αγαπημένες celebrities σε μικρή ηλικία

Όπως αναφέρουν ποικίλα δημοσιεύματα, για όλα ευθύνεται η εμπλοκή του Τομ Κρουζ στη σαηεντολογία, με αποτέλεσμα να έχει κρατήσει αποστάσεις από την Σούρι τα τελευταία χρόνια. Όπως φαίνεται, δε θέλει να αποτελεί μέρος της καθημερινότητάς της, καθώς βάζει πάνω από όλα την αίρεση αυτή. Μάλιστα λέγεται ότι έχει να φωτογραφηθεί μαζί της από το 2013.

Άσχημα τα νέα για τη Σούρι: Η εξομολόγηση του Τομ Κρουζ για την κόρη του

Δείτε επίσης: Τους αναγνωρίζετε;Ποιοι είναι οι Έλληνες celebrities της φωτογραφίας;

Επιπλέον, η απομάκρυνση του Τομ Κρουζ από την κόρη του, οφείλεται και στην άρνηση της Κέιτι Χολμς να ασπαστεί τη σαηεντολογία, με αποτέλεσμα τα μέλη της Εκκλησίας να τον συμβουλεύουν να μείνει μακριά από την οικογένειά του.

 

 

Πηγή: womantoc.gr
Close