Για εμένα είσαι υπέροχη μαμά..!

Μην στεναχωριέσαι μαμά, όλα αυτά είναι αρκετά για εμένα… Δεν χρειάζομαι πολλά μόνο εσένα θέλω μαμά… Θα βρούμε μια άκρη..
Σε άκουσα εχθές μαμά…
Σε άκουσα να λες τον μπαμπά πως χρειάστηκε να πάρεις δανεικά για να μου φέρεις εκείνο το παιχνίδι που ζήτησα.. Κάνεις τόσα πολλά για εμάς μαμά και εγώ όλο αμελώ να σου πω πόσο πολύ σε ευχαριστώ και πόσο σε αγαπώ..  αχ μαμά..

I-want-it-L
Θυμάσαι στα γενέθλιά μου πόσο χαρούμενοι ήμασταν όλοι; Θυμάσαι που με είχες αγκαλιά και με φιλούσες και μου έλεγες πόσο ευτυχισμένη σε κάνω; Έτσι θέλω μόνο να σε βλέπω μαμά.. Να γελάς και να χορεύεις μαζί μου τραγουδώντας! Να γελάς μαμά…
Είσαι τόσο δυνατή μαμά.. Όλα από τα χέρια σου περνάνε και μπροστά μας δεν λύγισες ποτέ σου… και αν μας φώναξες καμιά φορά παραπάνω, εεε δεν πειράζει βρε μαμά.. Καταλαβαίνουμε τα πόσα περνάς για να μας μεγαλώσεις! Έχεις πολλές ευθύνες πάνω σου μαμά…

Είσαι τόσο όμορφη μαμά… Είσαι για εμένα πρότυπο γυναίκας και θα ήθελα να είσαι περήφανη για το σώμα σου μαμά.. Γιατί όταν χαμογελάς, μοιάζεις με έναν άγγελο χωρίς φτερά μαμά.. Ναι μαμά, για εμένα είσαι ο άγγελος μου και ας λες εσύ πως είμαι εγώ ο δικός σου! Πάντα με προσέχεις και με φροντίζεις όσο καλύτερα μπορείς μαμά, το ξέρω, το καταλαβαίνω…

Ivette-Ivens-breastfeeding-goddesses3
Το σπίτι μας μπορεί να ακατάστατο καμιά φορά αλλά δεν πειράζει βρε μαμά… Δεν ζούμε για να φροντίζουμε ένα σπίτι και για αυτό όταν είσαι κουρασμένη παράτα τα μαμά μου..

Μην ζορίζεις τον εαυτό σου παραπάνω μαμά… Νιώθω τόση ευγνωμοσύνη μαμά… Ο Θεός με έστειλε σε εσένα και χαίρομαι τόσο πολύ για αυτό!
Θα σε αγαπώ για πάντα μαμά… και αν με μαλώνεις εγώ και πάλι σ’ αγαπώ μαμά.. Γιατί ξέρω πως μόνο το καλό μου θέλεις …και πως θα έκανες τα πάντα για εμένα, μαμά… για εμένα είσαι υπέροχη μαμά.. Σ’ αγαπώ μαμά… χρόνια σου πολλά μαμά…!
Ένα κείμενο αφιερωμένο σε όλες τις μαμάδες…

Close