Ματθίλδη Μαγγίρα: Ο ρατσισμός που βίωσε η κόρη της στο σχολείο και το μήνυμα που στέλνει

Η Ματθίλδη Μαγγίρα μεγαλώνει μόνη της την κόρη της.
Η σχέση τους είναι πολύ καλή και η ηθοποιός αποκάλυψε ότι μοιάζουν πολύ.

Μάλιστα, η κόρη της φτιάχνει διάφορα χειροποίητα πράγματα. «Της αρέσει να φτιάχνει πράγματα με τα χέρια της, βραχιόλια, δαχτυλίδια, είναι πολύ δημιουργικό αυτό.

Της αρέσει πολύ, να τα φτιάχνει για να τα πουλάει. Δεν τη φοβάμαι καθόλου, πιστεύω ότι θα βρει το δρόμο της, είναι ένα παιδί που σκέφτεται πολύ», εξήγησε στο Λοιπόν η Ματθίλδη Μαγγίρα και συνέχισε:

«Θα με ανησυχούσε αν δεν άκουγα ,τα πρώτα «χτυπήματα» της εφηβείας της στην «πόρτα» μας. Είναι απόλυτα φυσιολογικό, ένας νέος που διανύει τη εφηβεία να έχει αυτή την επαναστατικότητα, που την είχα κι εγώ, μοιάζουμε αρκετά.

Έχει χρόνο που πηγαίνει στο μπαμπά της, τα Χριστούγεννα, το Πάσχα, τα καλοκαίρια. Ταξιδεύει και μόνη της. Έχω πολύ μεγάλο μερίδιο ευθύνης στο μεγάλωμά της, όλο το μερίδιο».

Τέλος, εξήγησε εάν η κόρη της έχει δεχτεί ρατσισμό. «Δεν είναι μόνο για το δικό μου παιδί, είναι για όλα τα παιδιά. Γενικά γι’ αυτή τη χώρα, η οποία έχει βγάλει ένα ρατσισμό που δεν της πρέπει. Η ψυχή δεν έχει χρώμα, ούτε εθνικότητα.

Δεν πρέπει να μένουμε σε χρώματα του δέρματος ή του χρήματος. Όταν κάποιος έχει ελληνική παιδεία και ελληνικό ήθος είναι ‘Ελληνας. Ας βάλουμε τον εαυτό μας στη θέση των άλλων κάποια στιγμή είναι οδυνηρό. Αν υπάρχει κάρμα και έρχονται η ψυχές ξανά, αυτός που βασανίζει σήμερα μια ψυχή που είναι μέσα σε σκούρο δέρμα, την επόμενη ζωή θα έρθει με σκούρο δέρμα, κι ότι έκανε θα το υποστεί γιατί υπάρχει η θεία Δίκη. Ο ρατσισμός φέρνει ρατσισμό κι αυτό δε βοηθάει»
via

Stay…tuned…Γραφτείτε στη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε για νέες δημοσιεύσεις γιατί δεν τελειωσαμε εδώ! 

Πατηστε ΕΔΩ και ελατε στην πιο ομορφη παρεα με συνταγες και κατασκευες για παιδια

Close