Μαμά σε αγαπώ!
Μαμά σε αγαπώ!

Bίντεο προώθησης προϊόντος (sponsored video)


Η λέξη μαμά, είναι μια τόσο δα λεξούλα κι όμως κρύβει μέσα της τόση αγάπη, τόση γαλήνη, τόσα ευχαριστώ! Είναι μια λέξη τόσο κοινή, μα τόσο μοναδικά ξεχωριστή για τον καθένα μας..
Η μανία της με τη ζακέτα αλλά και με τις συνήθως, για εμάς, περιττές συμβουλές είναι αναμφισβήτητο κομμάτι της προσωπικότητας της!

Πολλές φορές κουνήσαμε με εκνευρισμό το κεφάλι μας όταν μας συμβούλευε για κάτι, αλλά που να ξέραμε πως αυτά που μας λέει, με τη πάροδο του χρόνου θα επαληθευτούν…

Άλλες πάλι, απλά, χρησιμοποιούσαμε την “επιλεκτική” ακοή μας κουνώντας καταφατικά το κεφάλι…
Όλες μας όμως πρέπει να παραδεχτούμε ότι σε κάποια στιγμή της ζωής μας, ξεστομίσαμε  την έκφραση μαμά είχες δίκιο… #mama_eixes_dikio.

Είναι τότε που ξεκλειδώνουμε το συρταράκι του μυαλού μας αυτό, που έχει μέσα, όλα αυτά που πάντα με τόση αγάπη και κατανόηση μας έλεγε, ακόμη και τότε που δεν θέλαμε να ακούσουμε τίποτα, που κλείναμε τις πόρτες και τα τηλέφωνα..

Αχ! μαμά πόσο δίκιο είχες τελικά; Πόσο δίκιο είχες όταν μου είπες να μην τα παρατήσω;  Πόσο δίκιο είχες όταν μου είπες να προσέξω κάποιον που αμέσως κατάλαβες πως δεν ήθελε το καλό μου; Πόσο δίκιο είχες μαμά όταν μου είπες να φοράω το χαμόγελο μου και να μην δίνω σημασία σε ανούσια πράγματα; Πόσο δίκιο έχεις μαμά;

Αν σε κάποιον άνθρωπο οφείλω αυτό που είμαι τώρα, αυτή, είσαι εσύ μαμά! Εσύ που σκούπιζες τα δάκρυά μου, εσύ που μου έδινες δύναμη όταν λύγιζα, εσύ που φιλούσες τις πληγές μου και μου έλεγες θα τα καταφέρεις..εσύ μαμά! Και λυπάμαι που δεν το λέω συχνά πια μα… σε αγαπώ μαμά!
Το άρωμα της μαμάς είναι αυτό που σε ταξιδεύει και για εμένα αυτό που μυρίζει μαμά είναι το άρωμα της Νivea.

Στο παρακάτω video θα δείτε γυναίκες, να λένε το δικό τους ευχαριστώ στις μαμάδες τους, στο πλαίσιο της νέας καμπάνιας της Νivea. Πείτε και εσείς ευχαριστώ στις μανούλες σας και παρασυρθείτε από το τρυφερό hashtag της Νivea #mama_eixes_dikio για να πείτε δημόσιο ευχαριστώ στις πιο επίμονες υποστηρίκτριες σας όλα αυτά τα χρόνια.

Το άρθρο ήταν μια χορηγία της NIVEA, αλλά οι σκέψεις δικές μου…

Close