Αξιαγάπητος μπαμπάς με επιθετικό καρκίνο γράφει σημειώσεις σε χαρτοπετσέτες για τη κόρη του!
 

 

Ο  Garth Callaghan δεν ξέρει πόσο ακόμα θα ζήσει. Αλλά είναι βέβαιος για ένα πράγμα: Η κόρη του θα έχει ένα χειρόγραφο σημείωμα του κρυμμένο μέσα στο καλαθάκι με φαγητό της ,καθημερινά, μέχρι να αποφοιτήσει από το λύκειο.
 
Συγκινητικές σημειώσεις  και  προσωπικά μηνύματα …
 Τι να πεις για αυτό το μπαμπά….
Η πράξη του τα λέει όλα!!!!
 
 
 
Ο 44 χρόνος  Garth Callaghan έχει αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες τα τελευταία χρόνια, και συγκεκριμένα έχει διαγνωστεί με  καρκίνο του προστάτη και του νεφρού δύο φορές. 
 
Στον  αφοσιωμένο οικογενειάρχη  έχει δοθεί μια πιθανότητα 8% για να επιβιώσει. Στην πραγματικότητα, ο γιατρός του ανέφερε ξεκάθαρα , ότι θα πεθάνει από αυτό.
 
 
 
Με αυτή τη δύσκολη σκέψη στο μυαλό του, ο Callaghan αποφάσισε να σκεφτεί το μέλλον για την οικογένειά του,και  ιδιαίτερα για τη του κόρη Emma. 
Από τότε που ήταν μικρή η  Emma , ο αφοσιωμένος μπαμπάς της έβαζε μαζί με τα γεύματα της ,σημειώματα με λόγια “πατρικής σοφίας” ή απλά ένα γρήγορο μήνυμα ενθάρρυνσης.
 
 Κοιτώντας προς το μέλλον, ο ίδιος αποφάσισε να συνεχίσει να γράφει καθημερινά σημειώσεις για την 14 χρόνων κόρη του που τελείωσε το γυμνάσιο. 
 
Στην πραγματικότητα, ο ίδιος αποφάσισε να γράψει 826 σημειώσεις πάνω σε  χαρτοπετσέτες για εκείνη, ένα για κάθε μέρα της ζωής της αφού δεν ξέρει για πόσο ακόμα θα ζει.
 
 
 
1 2 3 4
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Δείτε και άλλες φωτογραφίες στη σελίδα του στο facebook  Napkin Notes
Χρηστος Πασχαλιδης

Close