Έλλη Κοκκίνου: Το παιδί δεν είναι δημόσιο πρόσωπο, δεν εκτίθεται και δεν πρέπει να εκτίθεται στα μέσα

Συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό παραχώρησε η Έλλη Κοκκίνου και μίλησε μεταξύ άλλων για την απόφαση της να μην εκθέτει τον μικρό Αλέξανδρο στα φώτα της δημοσιότητας, ενώ δεν δίστασε να σχολιάσει την επιλογή ορισμένων γονέων να δημοσιεύουν οι ίδιοι φωτογραφίες των παιδιών τους στα social media:

«Το παιδί δεν είναι δημόσιο πρόσωπο, δεν εκτίθεται και δεν πρέπει να εκτίθεται στα μέσα. Ήταν μια απόφαση που πήραμε από κοινού με τον Παναγιώτη, ήταν εξαρχής κάθετη και δεν άλλαξε ποτέ. Δεν μου αρέσει να βγαίνει ο γιος μου και να τον αναγνωρίζουν όλοι ή να του λένε «είσαι ο γιος της Κοκκίνου». Είναι ο Αλέξανδρος, έχει τη δική του προσωπικότητα και είναι δική του η ζωή. Θέλω το παιδί να μεγαλώσει φυσιολογικά. Άλλωστε, η δουλειά μου είναι αυτή. Δεν έχω θεοποιήσει τίποτα στο μυαλό του παιδιού μου. Ο ρόλος που θέλω να έχω στα μάτια του είναι αυτός της μαμάς, όχι της τραγουδίστριας μαμάς», δήλωσε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια και συνέχισε:

«Εμένα με φοβίζει αυτή η συνήθεια κάποιων ανθρώπων -είτε είναι γνωστοί είτε όχι, δεν έχει σημασία- να δημοσιεύουν φωτογραφίες των παιδιών τους στα social media. Πραγματικά, δεν το καταλαβαίνω. Όταν υπάρχουν τόσα άρρωστα μυαλά. Μιλάω καθαρά για λόγους ασφάλειας. Όταν εμείς βλέπουμε ένα παιδί, μια αθώα εικόνα, κάποιος άλλος δεν το βλέπει αυτό. Κάποιος άλλος το βλέπει πολύ αρρωστημένα».
via

Close