Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Η ΑΛΛΙΩΣ ΧΑΠΙ DADDY  ειναι ένας πραγματικα φρικαρισμένος μπαμπάς που έγινε cool!
 
 

 

Ο Αλέξανδρος η κατά τον ιντερνετικο κόσμο Χαπι Daddy δεν ειναι ενας συνηθισμένος μπαμπάς!
 
Αυτο είναι το μόνο σίγουρο!
 
Ξέρετε  πολλούς να ζήτησαν επιμέλεια για ένα μωρό 1μιση έτους?
 
 
 
 
 
 
Ξέρετε πολλούς μπαμπάδες να μεγαλώνουν ένα παιδί μόνοι τους?
 
Με τον Αλέξανδρο είχαμε μια πολύ ωραία κουβέντα χθες βράδυ και ειλικρινά έχει τη πλήρη στήριξη μας σε αυτο που κάνει !
Ο Αλέξανδρος λοιπών ξεκίνησε από  μία σελίδα στο facebook, “μόνο και μονο για να μην είμαι μόνος στο σπίτι τα βράδια που κοιμάται ο μικρός” όπως λέει ο ίδιος και στη συνέχεια άρχισε να γράφει κείμενα  στο single parent.
 
Έχει ένα ιδιαίτερο τρόπο γραφής,πολύ χιουμοριστικο και τα κείμενά του ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΚΑΡΔΙΑ!
 
Αποφάσισε να κάνει το δικό του blog που πρέπει να το επισκεφτείτε το Χαπι Daddy
 
Καλή επιτυχία φιλαράκι συνέχισε να παλεύεις!
 
Το παρακάτω κείμενο το μπαμπά κουράγιο είναι ένα κείμενο του Αλέξανδρου που είχαμε φιλοξενήσει παλιότερα
Τα υπόλοιπα στο blog του!
 
Τι ακριβώς είναι αυτό που σε «κουράζει» άνθρωπε που δεν έχεις παιδιά? Να ξυπνήσεις νωρίς το πρωί, μετά από βραδιά διασκέδασης, για να πάς στη δουλειά? Έχεις δοκιμάσει να κοιμηθείς δίπλα σε άρρωστο παιδί που γκρινιάζει και έχει πυρετό και βήχει όλη νύχτα και σηκώνεσαι 15 φορές κατά τη διάρκεια της νύχτας και το πρωί πρέπει να ξυπνήσεις να πας στη δουλειά?
 
Τι ακριβώς σε κουράζει άνθρωπέ μου που δε έχεις παιδιά? Να κουβαλάς τα ψώνια από το σουπερ μάρκετ? Έχεις δοκιμάσει να πας σουπερ μαρκετ με παιδί που τρικλίζει από τη νύστα μετά τον παιδικό, και τελικά κοιμάται στο αυτοκίνητο και φτάνεις σπίτι, και πρέπει να κρατήσεις αγκαλιά το κοιμισμένο παιδί, 6 σακούλες στο χέρι που κρατάει το παιδί και άλλες 6 στο άλλο χέρι, μαζί με την τσάντα της δουλειάς, τα κλειδιά αυτοκινήτου και σπιτιού και την τσάντα του παιδικού. Το μέγιστο τρικ είναι πως πρέπει να κλειδώσεις το αυτοκίνητο και να ξεκλειδώσεις εξώπορτες πολυκατοικίας και διαμερίσματος χωρίς να ακουμπήσεις τίποτα κάτω, γιατί αν το κάνεις, δεν θα μπορέσεις ποτέ πια να τα ξαναπιάσεις…
 
Τι είπες πως σε κουράζει άνθρωπέ μου που δεν έχεις παιδιά? Ότι πρέπει να γυρίσεις στο σπίτι και να φτιάξεις κάτι να φας? Έχεις δοκιμάσει να επιστρέψεις από τη δουλειά πεινασμένος αφού εν τω μεταξύ έχεις παραλάβει τον μικρό από τον παιδικό, και στο σπίτι δεν υπάρχει τίποτα φαγώσιμο, και το παιδί πεινάει, κι εσύ πεινάς, και το παιδί είναι ιδρωμένο και βρώμικο και κουρασμένο και γκρινιάρικο, και πρέπει να του κάνεις μπάνιο, να του αλλάξεις παμπερς, να του βάλεις πυτζάμες, να παίξεις μαζί του μέχρι να νυστάξει, να ετοιμάσεις κάτι να φάει και εντελώς πτώμα τελικά να αποφασίσεις πως … δεν πειράζει… τρως αύριο εσύ…
 
Ποια είναι η κούραση άνθρωπέ μου που δεν έχεις παιδιά? Να καθαρίσεις το σπίτι? Μπορείς να φανταστείς τον εαυτό σου να καθαρίζει το σπίτι με τον μικρό να ιππεύει την ηλεκτρική σκούπα, να κυνηγάει να πατήσει τη σφουγγαρίστρα και να παίζει με τον κουβά με τα νερά? Και αποφασίζεις να τον βάλεις να δει ένα παιδικό στην τηλεόραση και του δίνει κι ένα kinder για δόλωμα, και μετά από λίγο τον βλέπεις με τα σοκολατένια δάχτυλα να έχει χαράξει στην οθόνη τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει η Dora η εξευρενήτρια, που ποιος της είπε να βγει από το σπίτι η σουρλουλού?
 
Κουράζεσαι στο γυμναστήριο? Εγώ μαζεύω 2-3 φορές τη μέρα από το πάτωμα το αυτοκίνητο της αστυνομίας, το ελικόπτερο της αστυνομίας, το αεροπλανάκι που πετάει, τις μπαλίτσες του μίνι μπάσκετ, τα lego – απόλυτη απαγόρευση ξυπολυταρίας, τα playmobil με όλα τα τζιμπράγκαλά τους, από καπελάκια, ξίφη, μούσια, μαλλιά, ζωάκια, πιστολάκια, που πραγματικά μόνο ιάπωνες θα μπορούν να τα βρουν και να τα μαζέψουν από το πάτωμα και από όλα τα πιθανά μέρη που μπορούν να εισχωρήσουν πραγματάκια με μέγεθος μισού τσοφλιού φιστικιού Αιγίνης.
 
Ξέρεις τι είναι αυτό που πραγματικά σε κουράζει άνθρωπέ μου χωρίς παιδιά? Σε κουράζει η έλλειψη της ανωτέρω ευτυχίας… (καλά, μην το παίρνεις και τοις μετρητοίς, είμαστε κι εμείς οι γονείς μια φάρα… απαπα, να τραβάς το γιακά σου… μία συνομοταξία ανθρώπων με εντελώς αντεστραμμένη λογική πια… Ναι, για εμάς, όλα τα παραπάνω συνθέτουν ένα σκηνικό σχεδόν ευτυχίας… Καλά, μη μας παρεξηγείς… έχουμε και το ακαταλόγιστο με όλα αυτά που μας συμβαίνουν…) 
Το κείμενο πρωτοδημοσιευτηκε στο singleparent.gr
 
 

Close