Δείτε την πανέμορφη kόρη πασίγνωστης Ελληνίδας ηθοποιού!

Είναι πραγματικά πολύ όμορφη κοπέλα αν και δεν μοιάζει στη μητέρα της εξωτερικά! Με αναλογίες μοντέλου βγάζει τις πιο ωραίες φωτογραφίες, και μάλιστα αγκαλιά με τη μητέρα της, την οποία όλοι γνωρίζουμε και οι περισσότεροι αγαπήσαμε!

Δείτε επίσης Αν έχετε ένα από αυτά τα 7 νομίσματα ξεχασμένα στο συρτάρι σας, είστε πλούσιοι!

Είναι κούκλα, έχει μπροστά της όλη τη ζωή και έχει μεγάλα όνειρα που μοιράζεται με τους καλούς φίλους που έχει από το σχολείο.Όσο για την επώνυμη μητέρα της, είναι από τις πιο αγαπητές ηθοποιούς της γενιάς της και πολύ ταλαντούχα, ποια άλλη από την Μαίρη Σταυρακέλλη.

Την γνωρίσαμε πριν από 19 χρόνια, μέσα από τη σειρά του Mega “Καρέ της ντάμας”. Από τότε είναι αναγνωρίσιμη στο ευρύ κοινό και έχει αγαπηθεί για τους ρόλους που αναλαμβάνει.

Πλέον δεν εμφανίζεται συχνά στην τηλεόραση και κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως σε ό,τι αφορά την κόρη της Αγγελική, καμαρώνει σε κάθε ποστ που ανεβάζει για εκείνη στο instagram.

Δείτε επίσης Θυμάστε την «κυρία Νίτσα» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Δείτε πώς είναι σήμερα και θα πάθετε πλάκα

Δείτε την πανέμορφη kόρη πασίγνωστης Ελληνίδας ηθοποιού! Δείτε την πανέμορφη kόρη πασίγνωστης Ελληνίδας ηθοποιού! Δείτε την πανέμορφη kόρη πασίγνωστης Ελληνίδας ηθοποιού! Δείτε την πανέμορφη kόρη πασίγνωστης Ελληνίδας ηθοποιού! Δείτε την πανέμορφη kόρη πασίγνωστης Ελληνίδας ηθοποιού! Δείτε την πανέμορφη kόρη πασίγνωστης Ελληνίδας ηθοποιού!

Δείτε την πανέμορφη kόρη πασίγνωστης Ελληνίδας ηθοποιού!

Με πληροφορίες από gossip-tv.gr

 

Close