Διάσημες Ελληνίδες με τις kόρες τους- Πόσο μοιάζουν άραγε;

Είναι όμορφες, και μάλιστα σε σημείο που ξεπερνούν τους γονείς!

Στον φωτογραφικό φακό ποζάρουν 4 διάσημες μανούλες αγκαλιά με τις κόρες τους και δείχνουν πιο λαμπερές και ευτυχισμένες από ποτέ! Μπορούμε άνετα να πούμε πως  οι κόρες έχουν κλέψει τα φώτα απο τις μητέρες, και ολόκληρες κοπέλες πλέον ξεπερνούν σε ομορφιά τους γονείς!

Εσείς τι λέτε;;;

Δείτε επίσης Δείτε πως είναι 10 χρόνια μετά το koρίτσι των Mazoo and the Zoo και με τι ασχολείται και θα πάθετε πλάκα!

Διάσημες Ελληνίδες με τις kόρες τους- Πόσο μοιάζουν άραγε; Μελίνα Νικολαΐδη, Δέσποινα Βανδή/ Φωτογραφία NDP

Η Δέσποινα Βανδή, η οποία πρωταγνωνιστεί στη θεατρική παράσταση, είναι αχώριστη με τη Μελίνα. Δεν είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιεί δημόσια εμφάνιση με την 15χρονη, η οποία, όπως φαίνεται, τη στηρίζει σε κάθε της βήμα.

Διάσημες Ελληνίδες με τις kόρες τους- Πόσο μοιάζουν άραγε;
Η Υρώ Μανέ με την κόρη της, Φαίδρα/ Φωτογραφία NDP

Η Υρώ Μανέ φωτογραφήθηκε με την πανέμορφη κόρη της, η οποία είναι 21 ετών. Η νεαρή Φαίδρα μπορεί να σπουδάζει κοινωνική ανθρωπολογία, αλλά έχει πάρει και το «καλλιτεχνικό μικρόβιο» από την ηθοποιό, καθώς ασχολείται και με τον χορό.

Δείτε επίσης Πόσο άλλαξε ο «Μάκης» του «Εμείς & εμείς» μετά από 21 χρόνια; Δείτε πως είναι σήμερα!

Διάσημες Ελληνίδες με τις kόρες τους- Πόσο μοιάζουν άραγε;Χριστίνα Καλδή, Πέγκυ Σταθακοπούλου, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος/ Φωτογραφία NDP

Η ηθοποιός Πέγκυ Σταθακοπούλου, έδωσε, επίσης, το παρών στην εκδήλωση, μαζί με την κόρη της, η οποία είναι μόλις 15 ετών και κούκλα!

Διάσημες Ελληνίδες με τις kόρες τους- Πόσο μοιάζουν άραγε;Λήδα Φόστερ, Ματθίλδη Μαγγίρα/ Φωτογραφία NDP

Στο πλευρό της κόρης της εμφανίστηκε και η Ματθίλδη Μαγγίρα. Η 16χρονη Λήδα, πριν λίγο καιρό, πήρε την απόφαση να μετακομίσει με τον Αμερικανό μπαμπά της στην Νέα Υόρκη, προκειμένου να μπορέσει να ασχοληθεί με τη μουσική. Η ηθοποιός, είχε μιλήσει σε συνέντευξή της, για το πόσο δύσκολη της ήταν η αποχώρηση της μικρής της. Μαμά και κόρη φαίνονται, πάντως, αχώριστες παρά την απόσταση!

Με πληροφορίες από star.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα άρθρα μας με ένα κλικ

Close