Έχετε τη γραμμή του φύλακα άγγελου στο χέρι σας; Δείτε τι σημαίνει....

Πιστεύεται ότι οι άνθρωποι που έχουν μια γραμμή στην παλάμη παράλληλα με τη γραμμή της ζωής οτι θα είναι απίστευτα τυχεροί στη ζωή τους. Η κακοτυχία και τα ατυχήματα δεν θα έχουν χώρο στη ζωή αυτών των ανθρώπων και η ευτυχία θα τους ακολουθεί για πάντα.

Η γραμμή αυτή στην παλάμη είναι πολύ σπάνια. Ονομάζεται γραμμή φύλακας άγγελος που σημαίνει ότι το πρόσωπο που την έχει, έχει τεθεί υπό την ειδική προστασία του φύλακα αγγέλου και των μεγάλων δυνάμεων του.  Διαφορετικά, καλείται η γραμμή του Άρη, και μερικοί την αποκαλούν ως τη δεύτερη γραμμή της ζωής .

 

Τα άτομα με αυτή τη γραμμή στη παλάμη είναι πολύ ευτυχισμένα, και είναι και υγιέστατα. Οι άνθρωποι αυτοί επιβιώνουν πάντα από τις καταστροφές και τα ατυχήματα, δεν ασχολούνται με τα υλικά προβλήματα και ξεπερνούν τα εμπόδια στη ζωή τους εύκολα.

Ονομάζεται γραμμή φύλακας άγγελος που σημαίνει ότι το πρόσωπο που την έχει, έχει τεθεί υπό την ειδική προστασία του φύλακα αγγέλου και των μεγάλων δυνάμεων του

Να είστε ευγνώμονες στο Θεό ,στο πεπρωμένο , και στο φύλακα άγγελος σας αν έχετε γεννηθεί με μια τέτοια γραμμή.

 

Η γραμμή του φύλακα άγγελου μπορεί να συμβεί με αυτές τις παραλλαγές:

1. Παράλληλα με τη γραμμή της ζωής, σε όλο το μήκος – Οι άνθρωποι με αυτή τη γραμμή του φύλακα άγγελου προστατεύονται από τα κακά πράγματα που μπορεί να συμβούν στη ζωή τους.

2.Μικρή γραμμή που εκτείνεται κατά μήκος της γραμμής της ζωής (μόλις ορατή ή διακεκομμένη) – Τα άτομα με αυτό το είδος της γραμμής μπορεί να έχουν προβλήματα και ενοχλήσεις, τα οποία θα απομακρυνθούν αργά ή γρήγορα .

3.Στο δεξί χέρι – αυτή είναι ένα δώρο για αυτό το άτομο. Αυτή μπορεί να θεωρηθεί ως ένα δώρο για τα καλά πράγματα στη ζωή και για την απομάκρυνση της δυστυχίας.

4. Στο αριστερό χέρι – Αυτή είναι ένα δώρο για αυτόν που την έλαβε από την στιγμή της γέννησης του. Αυτή πιο συχνά κληρονομείται από την οικογένεια.

Close