Ένας κούκλος νεαρός!Είδαμε το γιο του Βαλάντη και μοιάζουν απίστευτα

Ο Χάρης είναι ο γιος του Βαλάντη από τον γάμο του με την τραγουδίστρια Έλενα Γκρέκου. Έχει μεγαλώσει αρκετά και οφείλουμε να ομολογήσουμε πως είναι ίδιος ο πατέρας του! Ένα νεαρό παλικάρι, που απολαμβάνει την έξοδό του με τον πατέρα του, και ποζάρουν μαζί σε μία υπέροχη φωτογραφία!

Δείτε επίσης Σταμάτης Γαρδέλης: Η γυναίκα που τον κατέστρεψε στο απόγειο της δόξας του

Τις προάλλες μπαμπάς και γιος πήγαν στον κινηματογράφο και είδαν την ταινία John Wick 3 με πρωταγωνιστή τον Keanu Reeves και ο τραγουδιστής μοιράστηκε μαζί μας τη φωτογραφία από την κοινή τους έξοδο. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό Λοιπόν ο Βαλάντης είπε για τα 3 παιδιά του που έχει με 3 διαφορετικές γυναίκες, σύμφωνα με το tlife.gr:

Πώς καταφέρνεις και τα βλέπείς όλα σου τα παιδιά;
«Η μικρή μου κορούλα, η Ειρήνη, είναι 4 χρονών, η μεσαία μου κόρη η Ιωάννα είναι 7 ετών, κι ο γιος μου είναι 15 ετών. Έχουν επαφή μεταξύ τους. Η μικρούλα ακόμα δεν μπορεί να καταλάβει τι είναι ο αδελφός και η αδελφή»

Τα φέρνεις σε επαφή όλα μαζί;
«Ναι, τα φέρνω, όχι συχνά, δε μπορείς να τα μαζέψει όλα μαζί, γιατί η μεσαία μου είναι στη Βέροια. Τα δύο που είναι εδώ βρίσκονται πιο συχνά, υπάρχει και χάσμα ηλικίας. Ο γιος μου με την 7χρονη κόρη μου μιλάει και στο τηλέφωνο. Είναι δύσκολος ο ρόλος να φέρεις σ’ επαφή τα 3 παιδιά και ο χρόνος να είναι ευδόκιμος μαζί τους. Πάντα εξαρτάται από τη μητέρα το να σε κρατήσει σε καλή επαφή με το παιδί. Νομίζω ότι και οι 3 γυναίκες κρατάνε μια πολύ ωραία ισορροπία μετά παιδιά, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα»

Δείτε επίσης Ελεονώρα Μελέτη: Το πιο τρυφερό φιλί της kόρης της στο στόμα!

Ένας κούκλος νεαρός!Είδαμε το γιο του Βαλάντη και μοιάζουν απίστευτα7

Με πληροφορίες από tlife.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Close