«Επαγγελματίας ψεύτρα: Είχε οικογένεια και παιδιά και ψαχνόταν σε Sites γνωριμιών»!

Καλησπέρα, με λένε Κώστα. Πάω να σκάσω και δεν ξέρω πού να το πω. Εσείς κορίτσια είστε και ίσως να μπορέσετε να με νιώσετε.
Είμαι μια χαρά άνθρωπος. Με τη δουλειά μου, το σπίτι μου και την αξιοπρέπειά μου. Τι ήθελα ο καψερός να ερωτευτώ;

Μου ήρθε ο ουρανός σφοντύλι. Χωρίς να το θέλω έκανα σχέση με μια επαγγελματία ψεύτρα! Ναι μια γυναίκα που με εξαπάτησε, έπαιξε με τα αισθήματά μου, φέρθηκε εγωιστικά και κατάφερε να με διαλύσει συναισθηματικά.

Τη γνώρισα σε ένα site γνωριμιών, για σχέσεις.
Δεν είναι κακό! Δουλεύω πολλές ώρες και οι φίλοι μου όλοι είναι παντρεμένοι με παιδιά. Έτσι ο κύκλος των επαφών μου έχει στενέψει δραματικά.

Δεν είναι πως δεν είμαι εμφανίσιμος. Όπως λένε όσες βλέπουν φωτογραφίες μου, στο εν λόγω site, είμαι ένας γοητευτικός άνθρωπος με καθαρό βλέμμα.

Μου έγραψαν πολλές γυναίκες εκδηλώνοντας ενδιαφέρον. Άλλες άσχημες, άλλες χαριτωμένες… Σε όλες απαντούσα ευγενικά αλλά αδιάφορα, γιατί καμία δεν μου είχε τραβήξει το ενδιαφέρον.

Μέχρι που είδα τη Μυρτώ. Τι πρόσωπο ήτα αυτό!
Μια γλυκιά φατσούλα γεμάτη ζεστασιά. Μου έκανε αμέσως κλικ και της έστειλα πρώτος μήνυμα. Ήμουν μέσα στην αγωνία ωσότου λάβω την απάντησή της.

Δείτε ακόμα: Κράξτε:Γνωριμία από το facebook κατέληξε να τους διαλύσει την οικογενειακή ηρεμία

Ακόμη και τα γραφόμενα της απέπνεαν ευγένεια και έναν άνθρωπο με υπόβαθρο που άξιζε να ασχοληθείς μαζί του.

Δεν είναι πως δεν είμαι εμφανίσιμος. Όπως λένε όσες βλέπουν φωτογραφίες μου, στο εν λόγω site, είμαι ένας γοητευτικός άνθρωπος με καθαρό βλέμμα.

Με τα πολλά τα φτιάξαμε. Περνούσαμε καλά. Ωστόσο, ποτέ δε μου είχε δώσει το σταθερό της τηλέφωνο και πάντοτε ερχόταν εκείνη στο σπίτι μου.

Μου είπε πως ζούσε με τον πατέρα της γιατί λόγω οικονομικής στενότητάς του ήταν υποχρεωμένη να τον φροντίζει. Δεν ήθελε να τον ενοχλούμε και προτιμούσε να διασκεδάζουμε, να βγαίνουμε έξω και γενικώς να βλεπόμαστε εκτός του δικού της χώρου.

Δείτε ακόμα: Κράξτε:Η μετάλλαξη του άντρα μου

Επειδή ήμουν τρελά ερωτευμένος μαζί της δεν έκατσα να ασχοληθώ με λεπτομέρειες.

Αυτό όμως που με χάλαγε πολύ ήταν πως όταν τη γυρνούσα στο σπίτι της επέμενε να την αφήνω δύο στενά πιο κάτω από το πατρικό της.

Μια ημέρα που βγήκα με ένα φίλο μου και του εξιστόρησα την υπόθεση μού είπε να την παρακολουθήσω.

Επειδή είχαν αρχίσει να με ζώνουν τα φίδια το έκανα. Έτσι μια εβδομάδα μετά και εφόσον εκείνη ήταν στη δουλειά της- όπως ψευδώς είπε-, (έκανε ιδιαίτερα σε παιδάκια), αποφάσισα να χτυπήσω το κουδούνι.

Τα έπαιζα όλα για όλα όπως καταλαβαίνετε! Μου άνοιξαν και εγώ βρέθηκα έξω από την πόρτα της.
Για κακή της τύχη και καλή δική μου, το κουδούνι έγραφε όροφο…. Και τι να δω… η κυρία φορούσε βέρα και ο κύριος που ήταν στο σπίτι επίσης. Ο δε κύριος συνομήλικος της και εκ πρώτης όψεως αξιοπρεπής.

Δείτε ακόμα :Κραξτε: Αυτές που ονειρεύονται το νυφικό

Μου ήρθε αηδία. Είπα πως έκανα λάθος το κουδούνι και έφυγα.

Όταν μετά από μέρες επικοινώνησε η ίδια μαζί μου, μου είπε πως ήταν παντρεμένη και ντράπηκε να το πει.

Ήθελε λέει ανανέωση στο γάμο της…

Δεν λένε όμως μόνο οι γυναίκες ψέματα για τόσο σοβαρά θέματα!

Πηγή: efisecrets
Close