Φωτεινή Ψυχίδου - Μπάμπης Στόκας: Δείτε φωτογραφίες από την βάφτιση της 9χρονης kόρης τους!

Η Φωτεινή Ψυχίδου και ο Μπάμπης Στόκας βάφτισαν την 9χρονη kόρη τους και η τελετή ήταν από τις πιο όμορφες που έχουμε δει! Η μικρή Ιόλη ήταν όχι μόνο η πρωταγωνίστρια της ημέρας αλλά και η διοργανώτρια όλης της βάφτισης.

Η μητέρα της είχε δηλώσει ότι το ζευγάρι ήθελε να βαφτίσει το παιδί τους μεγάλο, να είναι επιλογή δική του και να επιλέξει εκείνη ότι ήθελε για τη μέρα αυτή, σύμφωνα με το tlife.gr.

Δείτε επίσης Πως σας φαίνεται; Δείτε για πρώτη φορά τον άντρα της Ρένιας Λουϊζίδου!

«Η ιδέα του να έχουμε ένα μωρό φοβισμένο, με μάτια που τσούζουν από το κλάμα, να κοιμάται σε ένα καρότσι εξαντλημένο, και εμείς να χορεύουμε παρέα με τους συγγενείς τσάμικα και καλαματιανά από πάνω του φάνταζε πάντα στα μάτια μας ως ψυχοφθόρα διαδικασία τόσο για το βρέφος όσο και για εμάς τους ίδιους» είχε πει στη secret η Φωτεινή το 2018.

Έτσι η ώρα έφθασε και η 9χρονη Ιόλη Θεοδώρα χθες βαπτίστηκε στο Μοναστήρι της Παναγίας Ελεήστριας το οποίο επέλεξε ο μπαμπάς Μπάμπης Στόκας αλλά όλα τα άλλα ήταν επιλογή της 9χρονης νεοφώτιστης!

«Και το όνομα αυτής Ιολη Θεοδώρα!!!!!
Ένα Αυγουστιατικο απογευμα γεμάτο συγκίνηση και συναισθηματα που μας χάρισε η πιο χαρούμενη νεοφώτιστη και οι «πάντα αξιοι» νονοί της… Αντώνη Καπερνοπουλε και Φαιη Πουλακου σας ευχαριστούμε θερμά για ολα» έγραψε στο προφίλ της στο facebook η δημοσιογράφος!

Δείτε επίσης Θυμάστε το τηλεοπτικό Τζίνι; Δείτε πως είναι σήμερα η 87χρονη Μπάρμπαρα Ίντεν

Φωτεινή Ψυχίδου - Μπάμπης Στόκας: Δείτε φωτογραφίες από την βάφτιση της 9χρονης kόρης τους! Φωτεινή Ψυχίδου - Μπάμπης Στόκας: Δείτε φωτογραφίες από την βάφτιση της 9χρονης kόρης τους! Φωτεινή Ψυχίδου - Μπάμπης Στόκας: Δείτε φωτογραφίες από την βάφτιση της 9χρονης kόρης τους! Φωτεινή Ψυχίδου - Μπάμπης Στόκας: Δείτε φωτογραφίες από την βάφτιση της 9χρονης kόρης τους! Φωτεινή Ψυχίδου - Μπάμπης Στόκας: Δείτε φωτογραφίες από την βάφτιση της 9χρονης kόρης τους! Φωτεινή Ψυχίδου - Μπάμπης Στόκας: Δείτε φωτογραφίες από την βάφτιση της 9χρονης kόρης τους! Φωτεινή Ψυχίδου - Μπάμπης Στόκας: Δείτε φωτογραφίες από την βάφτιση της 9χρονης kόρης τους! Φωτεινή Ψυχίδου - Μπάμπης Στόκας: Δείτε φωτογραφίες από την βάφτιση της 9χρονης kόρης τους! Φωτεινή Ψυχίδου - Μπάμπης Στόκας: Δείτε φωτογραφίες από την βάφτιση της 9χρονης kόρης τους! Φωτεινή Ψυχίδου - Μπάμπης Στόκας: Δείτε φωτογραφίες από την βάφτιση της 9χρονης kόρης τους! Φωτεινή Ψυχίδου - Μπάμπης Στόκας: Δείτε φωτογραφίες από την βάφτιση της 9χρονης kόρης τους! Φωτεινή Ψυχίδου - Μπάμπης Στόκας: Δείτε φωτογραφίες από την βάφτιση της 9χρονης kόρης τους!

Με πληροφορίες από tlife.gr

Δείτε όλα τα νέα μας άρθρα με ενα κλικ εδώ

Close