Φούσκωμα στην κοιλιά: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρήκε τη λύση!

Εμείς, οι γυναίκες της διπλανής πόρτας, που δεν πρέπει να είμαστε στιλιζαρισμένες 24/7 δεν καταφεύγουμε σε αυστηρές δίαιτες και ούτε έχουμε μανία με την σιλουέτα μας. Η αλήθεια δε είναι, ότι δεν μπορούμε να ταυτιστούμε και εύκολα με τις καλλίγραμμες celebrities που βλέπουμε συνεχώς στην τηλεόραση και στο Instagram.

Βέβαια, όταν μία γυναίκα έχει κάνει τρεις γέννες, όπως η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μας είναι λίγο πιο εύκολο να νιώσουμε κοντά της και να ακούσουμε κάποιες αποτελεσματικές μεθόδους που εφάρμοσε και η ίδια προκειμένου να απαλλαγεί από το περιττό βάρος.

Η παρουσιάστρια, μέσα από το blog της μοιράζεται καθημερινά τα tips της πάνω σε θέματα διατροφής και πρόσφατα μας αποκάλυψε τι κάνει η ίδια για να απαλλαγεί από το ενοχλητικό φούσκωμα στην κοιλιά aka τον πονοκέφαλο χιλιάδων γυναικών.

Διαβάστε περισσότερα στο apithano.gr

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close