Γέννησε η Δούκισσα Νομικού!Όλες οι λεπτομέρειες για τη γέννηση της κόρης της

Μαμά για δεύτερη φορά έγινε το βράδυ της Πέμπτης η Δούκισσα Νομικού. Η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 3.130 γρ. που θα πάρει το όνομα Αναστασία.

Η ίδια και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης, ο οποίος βρισκόταν δίπλα στη σύζυγό του κατά τη διάρκεια του τοκετού και έκοψε μάλιστα τον ομφάλιο λώρο, είναι φυσικά τρισευτυχισμένοι.

Δείτε ακόμη Η κούκλα κόρη του ηθοποιού Ανέστη Βλάχου παντρεύτηκε τον αγαπημένο της (εικόνες)
Ο γυναικολόγος της Δούκισσας Νομικού, καθηγητής μαιευτικής και Εμβρυομητρικής Ιατρικής, Πέτρος Νικολαΐδης, μίλησε ζωντανά στο Happy Day το πρωί της Παρασκευής και αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες του τοκετού.

Οι δηλώσεις του μαιευτήρα της Δούκισσας Νομικού
«Είχαμε ένα πολύ ωραίο τοκετό για δεύτερη φορά. Αν και αυτός ήταν πολύ γρήγορος. Μέσα σε δύο ώρες. Η Δούκισσα είχε τα πρώτα συμπτώματα το απόγευμα. Της συνέστησα να έρθει αμέσως στο μαιευτήριο. Κάναμε εξετάσεις και είδαμε πως μπαίνει σε μια πρώτη φάση τοκετού. Ήταν πολύ ψύχραιμη η Δούκισσα, πάρα πολύ συνεργάσιμη και ήρεμη. Η μικρή Αναστασία πήρε τα χρώματα της μαμάς, αλλά μοιάζει και στον μπαμπά της. Γεννήθηκε 3.130 γρ. Η πιθανή ημερομηνία τοκετού της Δούκισσας ήταν σήμερα. Το καταληκτικό με τη Δούκισσα είναι πως γεννάει την τελευταία ημέρα του μήνα της. Ο Δημήτρης Θεοδωρίδης ήταν μέσα. Πολύ ήρεμος. Έκοψε τον ομφάλιο λώρο» είπε χαρακτηριστικά ο κύριος Νικολαίδης.

Η όμορφη παρουσιάστρια η οποία αποφάσισε να απέχει από την τηλεόραση όσο καιρό ήταν έγκυος ώστε να είναι κοντά στον γιο της αλλά και να απολαύσει αυτή την τόσο όμορφη περίοοδο της ζωής της, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της στην κόρη της δεν πήρε πολλά κιλά. Όπως ακριβώς συνέβη και στο παρελθόν με τον γιο της Σάββα, αφού είχε πάρει μόλις 10 κιλά στην πρώτη της εγκυμοσύνη.

Όπως έχει αποκαλύψει και η ίδια, άλλωστε, πρόσεχε πολύ τη διατροφή της και όσο της επέτρεπε ο γιατρός της γυμναζόταν.

Πλέον, απολαμβάνει την ευτυχία του να είναι μανούλα δύο μικρών παιδιών στα οποία σκοπεύει να αφοσιωθεί απόλυτα με πολλή τρυφερότητα και αγάπη.

Γέννησε η Δούκισσα Νομικού!Όλες οι λεπτομέρειες για τη γέννηση της κόρης της Γέννησε η Δούκισσα Νομικού!Όλες οι λεπτομέρειες για τη γέννηση της κόρης της

Πηγή: .gossip-tv.gr
Close