Γιατί ο Ιανουάριος είναι ο χειρότερος μήνας για να έχεις γενέθλια

Το να έχει κανείς γενέθλια κατά τη διάρκεια του πιο δυστυχισμένου μήνα του έτους, μπορεί να είναι αρκετά σκληρό μερικές φορές.

Οι περισσότεροι άνθρωποι βρίσκονται σε αποτοξίνωση μετά την περίοδο των Χριστουγέννων ή βρίσκονται ακόμη στο πρώτο στάδιο της πραγματοποίησης των στόχων που έχουν θέσει για το νέο έτος και δε θέλουν να βγουν έξω και να γιορτάσουν μαζί σας.

Ένας άλλος λόγος είναι πως κανείς δεν έχει χρήματα για δώρα καθώς τα έχει ξοδέψει όλα στις χριστουγεννιάτικες αγορές, ενώ συνήθως κάνει κρύο και η χαρούμενη ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων έχει περάσει, με αποτέλεσμα πολλοί να νιώθουν κατάθλιψη.

Γιατί ο Ιανουάριος είναι ο χειρότερος μήνας για να έχεις γενέθλια

Οι «άτυχοι» Αιγόκεροι συχνά δέχονται δώρα που έχουν ξεμείνει στα ράφια των καταστημάτων μετά τις γιορτές και τις περισσότερες φορές δεν είναι τόσο ενδιαφέροντα. Πολλοί είναι δε αυτοί, που κάνουν δώρο αυτά που οι ίδιοι δεν θέλουν και που δέχτηκαν ως δώρα στις γιορτές.

Το μόνο ίσως, θετικό, είναι πως μπορείτε να ζητήσετε από τους δικούς σας ανθρώπους να σας δώσουν τα δώρα που ελπίζατε πραγματικά για τα Χριστούγεννα.

 

 

Πηγή: iefimerida

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close