Γιατί πρέπει να στρώνετε το κρεβάτι σας κάθε πρωί;

Όταν η μητέρα μας, φώναζε να στρώσουμε το κρεβάτι μας, αποδεικνύεται ότι κάτι ήξερε… Για όσους από εμάς έχει παραμείνει αυτή η συνήθεια, ακόμα και εάν πλέον δεν την έχουμε δίπλα μας να μας δίνει τέτοιου είδους εντολές, τα νέα είναι καλά. Ενώ σύμφωνα με σχετική έρευνα μόλις το 27% των ερωτηθέντων ανάμεσα σε 68.000 κόσμου στρώνει το κρεβάτι του -αριθμός μάλλον μικρός- φαίνεται ότι η μειοψηφία είναι οι νικητές!

Δείτε ακόμη: Τα Μυστικά της Τεμπέλας: Στρώστε το Κρεβάτι χωρίς καν να Σηκωθείτε 

Έρευνα που πραγματοποίησε η ιστοσελίδα hunch.com, απέδειξε ότι το 72% των ερωτηθέντων που στρώνουν το κρεβάτι τους δηλώνουν ευτυχισμένοι ενώ το αντίστοιχο ποσοστό των αντιπάλων τους είναι μικρότερο κατά 10 ποσοστιαίες μονάδες, φτάνει δηλαδή στο 62%.

Δείτε ακόμη: Τραγικό: Τον έριξε από το κρεβάτι γιατί νόμιζε πως ροχάλιζε ενώ εκείνος ξεψυχούσε!

Έρευνα που πραγματοποίησε η ιστοσελίδα hunch.com, απέδειξε ότι το 72% των ερωτηθέντων που στρώνουν το κρεβάτι τους δηλώνουν ευτυχισμένοι

Σύμφωνα με το Psychology Today, οι… επιμελείς που θέλουν το κρεβάτι τους να είναι πάντα στην εντέλεια, απολαμβάνουν περισσότερο τη δουλειά τους, γυμνάζονται τακτικά και κοιμούνται καλύτερα (εξάλλου ποιος δεν θα κοιμόταν καλά σ’ ένα όμορφα στρωμένο κρεβάτι;).

Δείτε ακόμη: Πώς διατηρήσετε καθαρό το κρεβάτι σας- Γιατί γεμίζει μικρόβια το καλοκαίρι

Αγχωθήκατε; Αν δεν ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που δεν μπορούν να φύγουν απ’ το σπίτι αν δεν φτιάξουν το κρεβάτι τους, αρκεί να μπείτε σε μια σειρά. Επιστήμονες ισχυρίζονται ότι για να μας γίνει μια συνήθεια. Επομένως, μετά από δύο περίπου μήνες, θα το κάνετε σχεδόν μηχανικά και μάλλον θα σας αρέσει!

Ακόμα να σας πείσουμε; Φυσικά, μαζί με την… ψυχολογική ανάταση, θα πρέπει να σκεφτείτε το θέμα πιο πρακτικά. Έτσι θα σταματήσετε να πετάτε ρούχα και κάθε είδους «σαβούρα» πάνω του, αφού δεν θα θέλετε να «χαλάσετε» το δημιούργημά σας ενώ θα ομορφύνετε το δωμάτιο με μια τόσο απλή κίνηση!

Πηγή: mama365.gr

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.


Close