Γνωστός Έλληνας συγκλονίζει: «Έχασα το παιδί μου από μια σπάνια μορφής λευχαιμία»! (Βίντεο)

Παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική και συγκινητική συνέντευξη στην κάμερα του Happy Day!

Ο λόγος για τον γνωστό σχεδιαστή Ερωτόκριτο, ο οποίος αναφέρθηκε στο θάνατο του γιου του, που πριν χρόνια έφυγε από τη ζωή νικημένος από μία σπάνια μορφής λευχαιμία.

«Καθοδηγώ ανθρώπους πάνω σε διαλογισμούς, μέσα από τη δική μου διαδρομή. Εγώ ξεκίνησα μαθήματα αυτογνωσίας. Πριν από 10 χρόνια βγήκα από έναν γάμο με τρία παιδιά. Το ένα μου παιδί, το μεγάλο, ο Μανώλης, είχε μια σπάνιας μορφής λευχαιμία. Επί ενάμιση χρόνο είχαμε μια έντονη ζωή. Τελικά έφυγε το παιδί. Αλλά μου άφησε παρακαταθήκη μια αποστολή. Να δω τη ζωή με άλλο μάτι. Να δω ότι δεν υπάρχει θάνατος. Δεν υπάρχει θέμα στενοχώριας για τίποτα, παρά μόνο μαθήματα ζωής», δήλωσε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Για ενάμιση χρόνο πίστευα ότι το παιδί δεν θα φύγει. Ως δια μαγείας τη στιγμή που έφυγε το παιδί εγώ πήρα μια ανεξήγητη δύναμη. Ήταν ένας γεγονός δύναμης για εμένα. Δεν μου φάνηκε η απώλειά του. Δεν την αισθάνομαι σαν απώλεια. Την αισθάνθηκα σαν μια κατάσταση αυτής της ψυχής που ήρθε να μου δείξει κάτι και εγώ το αντιλήφθηκα και το προχωράω. Οπότε κάνω δράσεις και βοηθάω παιδιά με αυτοάνοσα. Παιδιά που το έχουν ανάγκη»! Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: dailystories.gr
Close