Η συγκλονιστική διαφήμιση που έκανε 100.000 ανθρώπους να κόψουν το κάπνισμα [βίντεο]
 
 

Πάνω από 100.000 άνθρωποι έχουν κόψει το κάπνισμα παρακολουθώντας τα σποτάκια μιας αντικαπνιστικής καμπάνιας που τρέχει εδώ και τρεις μήνες.

Ουσιαστικά η εκστρατεία αυτή προσπαθεί να σοκάρει τους καπνιστές μέσω άλλων, πρώην καπνιστών, που εμφανίζονται στα βίντεο να δίνουν συμβουλές, περιγράφοντας, ταυτόχρονα τη δική τους δραματική τους περιπέτεια που βίωσαν εξαιτίας της κακιάς αυτής συνήθειας.

Αυτή η διαφήμιση, με τίτλο Συμβουλή από Μια Πρώην Καπνίστρια, προβάλεται εδώ και τρείς μήνες στα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα και είναι μέρος ολόκληρης καμπάνιας κατά του καπνίσματος, με τον τιτλο Συμβουλές Από Πρώην Καπνιστές.

Επίσημα στοιχεία του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών, δείχνουν πως αυτή η καμπάνια που φέρει τον τίτλο «Συμβουλές από πρώην καπνιστές» έκανε πάνω από 100.000 ανθρώπους να κόψουν τη βλαβερή αυτή συνήθεια.

Στο βίντεο που παρουσιάζεται παρακάτω και είναι μέρος της προαναφερθείσας καμπάνιας η Τέρι μιλά για τις βλαβερές συνέπειες που είχε το κάπνισμα για την ίδια αλλά και για τις χαρές που στερήθηκε εξαιτίας του. Η εν λόγω πρώην καπνίστρια συμβουλεύει, λοιπόν, όσους καπνίζουν να το κόψουν έτσι ώστε τα εγγόνια τους να μπορέσουν να ακούσουν την πραγματική τους φωνή κάτι το οποίο η ίδια στερείται.

πηγή

Stay…tuned…Γραφτείτε στη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε για νέες δημοσιεύσεις γιατί δεν τελειωσαμε εδώ! 
 
 
 

Πατηστε ΕΔΩ και ελατε στην πιο ομορφη παρεα με συνταγες και κατασκευες για παιδια

 

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close