Κάνει αυτό στην κοιλιά της και το φούσκωμα εξαφανίζεται!

Η φουσκωμένη κοιλιά δεν είναι απαραίτητα αποτέλεσμα της υπερβολικής κατανάλωσης ορισμένων τροφίμων και της συσσώρευση λίπους στην περιοχή αυτή.

Είναι μια φυσιολογική διαδικασία που συμβαίνει όταν δεν ασχολούμαστε αρκετά με το είδος της τροφής, το τρόπο μαγειρέματος αλλά και το χρόνο που ξοδεύουμε σε κάθε γεύμα.

Ευτυχώς όμως, μπορεί εύκολα να ελεγχθεί.

Δείτε ακόμη: Καταδικάστηκε ο γυναικολόγος που ξέχασε το κεφάλι εμβρύου στην κοιλιά 32χρονης

Θα πρέπει να επιμείνετε στο να ακολουθείτε αυτό το σχέδιο και σύντομα θα παρατηρήσετε ότι το στομάχι σας σιγά-σιγά θα μαζεύει χωρίς να χρειάζεται να ακολουθήσετε καμία αυστηρή δίαιτα:

Κάντε μασάζ στην περιοχή της κοιλιάς πάνω από τον ομφαλό για 2 έως 3 λεπτά, χρησιμοποιώντας τα 4 δάχτυλά σας, και κάνοντας κυκλικές κινήσεις, όπως φαίνεται στην εικόνα. Στη συνέχεια, αλλάξτε την κατεύθυνση του μασάζ για άλλα 2-3 λεπτά. Αυτό θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τα συσσωρευμένα αέρια.

Η φουσκωμένη κοιλιά δεν είναι απαραίτητα αποτέλεσμα της υπερβολικής κατανάλωσης ορισμένων τροφίμων και της συσσώρευση λίπους στην περιοχή αυτή.

Δείτε ακόμη: Κάνει μασάζ σε αυτό το σημείο του ποδιού και ξεφορτώνεται ένα σημαντικό πρόβλημα..

Για να απομακρύνετε τα περίσσεια υγρά στο σώμα σας, θα πρέπει να επαναλάβετε τις ίδιες κινήσεις, αλλά πολύ πιο κοντά στον ομφαλό. Πιέστε το σημείο που σημειώνεται στην εικόνα και κάντε μασάζ στην περιοχή εφαρμόζοντας μεγαλύτερη πίεση στις κυκλικές σας κινήσεις. Φυσικά, αυτό το μασάζ δεν θα πρέπει να σας πονάει.

Κάνει αυτό στην κοιλιά της και το φούσκωμα εξαφανίζεται!

Για να ανακουφιστείτε από το βάρος που αισθάνεστε, κάντε μασάζ στην κάτω κοιλιακή χώρα με τον ίδιο τρόπο.

Κάνει αυτό στην κοιλιά της και το φούσκωμα εξαφανίζεται!

Δείτε ακόμη: Πίνει αυτό το ρόφημα και σε λίγο διάστημα το κοιλιακό λίπος θα εξαφανιστεί!

Εκτός από αυτό το μασάζ, θα πρέπει επίσης να ακολουθήσετε και τις παρακάτω συμβουλές:

  • Ξεκινήστε τη μέρα σας με λίγο νερό με λεμόνι – η πρόσληψη βιταμίνης C πριν από το πρωινό ρυθμίζει τις διαδικασίες που εκτελούνται στο στομάχι.
  • Μην πίνετε ποτά, ενώ τρώτε -το μόνο που καταφέρνετε είναι να εμποδίζετε την πέψη, η οποία στη συνέχεια οδηγεί σε φούσκωμα.
  • Μην πίνετε αλκοόλ με άδειο στομάχι – Αυτό επίσης εμποδίζει την πέψη και καταστρέφει την υγιή χλωρίδα του εντέρου.
  • Πιείτε τσάι με τζίντζερ: βελτιώνει την κυκλοφορία και προλαμβάνει το σχηματισμό των αερίων .
  • Μασήστε και φάτε αργά – Όταν μασάτε γρήγορα, καταπίνετε και περίσσεια αέρα, τα οποία προκαλούν φούσκωμα.
  • Χαλαρώστε – Κάθε μέρα, καλό θα ήταν να διαλογίζεστε για 15 λεπτά στον καθαρό αέρα ή να πηγαίνετε για ένα σύντομο περίπατο.

Το βίντεο που ακολουθεί δείχνει μια συνταγή που θα σας βοηθήσει να πείτε αντίο στην φουσκωμένη κοιλιά:

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close