Κάθε βράδυ πριν πέσει για ύπνο κάνει μασάζ στα πέλματα των ποδιών της.. Μόλις μάθετε το λόγο θα το κάνετε και εσείς!

Το μασάζ δεν είναι μόνο για να χαλαρώνουμε. Μελέτες συνεχίζουν να αποδεικνύουν τα φυσικά αλλά και τα συναισθηματικά οφέλη του, τα οποία είναι αμέτρητα.

Δείτε ακόμη: Βάζει Vick VapoRub στα πόδια της κάθε βράδυ, πριν πάει για ύπνο.. Μόλις μάθετε το λόγο θα πάτε να κάνετε το ίδιο!

Ένα από τα πιο ευεργετικά μασάζ αποτελεί το μασάζ ποδιών

Το μασάζ ποδιών είναι μια θεραπεία η οποία περιλαμβάνει πίεσεις σε ορισμένες περιοχές του ποδιού, είτε σταθερές είτε κινούμενες. Αυτό μπορεί να γίνει με τρεις διαφορετικούς τρόπους – με ένταση, με δόνηση ή με κίνηση. Όποιος τρόπος και να χρησιμοποιηθεί για το μασάζ βελτιώνει την υγεία και βοηθάει στη χαλάρωση. Το μασάζ μπορεί να γίνει με τα δάχτυλα και τα χέρια, τους αγκώνες, τα γόνατα, το αντιβράχιο ή μια συσκευή για μασάζ.

ορισμένα τμήματα των ποδιών συνδέονται με διαφορετικά όργανα του ανθρώπινου σώματος.

Δείτε ακόμη: Αναμειγνύει 2 υλικά και κάνει τα πόδια της πιο λαμπερά από ποτέ σε μόλις 5 λεπτά!

Μπορεί εύκολα να πει κανείς λοιπόν, ότι ένα από τα καλύτερα μασάζ είναι το μασάζ ποδιών. Ο λόγος είναι προφανής, καθώς ορισμένα τμήματα των ποδιών συνδέονται με διαφορετικά όργανα του ανθρώπινου σώματος.

Πως να το κάνετε; 

Σας προτείνουμε να κάνετε μασάζ στα πέλματα των ποδιών σας, κάθε βράδυ πριν πάτε για ύπνο. Λάβετε υπόψη ότι η θεραπεία δεν θα πρέπει να διαρκεί περισσότερο από 15 λεπτά. Το καλύτερο χρονικό διάστημα είναι τα 10-15 λεπτά.

Δείτε ακόμη: Έτσι κάνετε ζημιά στα πόδια σας χωρίς να το ξέρετε!

Το μασάζ στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού σας έχει να κάνει με τους πνεύμονες και τον εγκέφαλο σας, τα επόμενα τρία δάχτυλα είναι καλά για την ανακούφιση του πόνου των δοντιών. Η παραπάνω εικόνα είναι ένας πολύ καλός οδηγός για να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα!

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close