Κράξτε:Η μετάλλαξη του άντρα  μου

Διάβασα τελευταία μια ιστορία για την σύζυγο που παραμελούσε τον εαυτό της κατά τη διάρκεια του γάμου της. Εγώ βιώνω μια αντίστοιχη κατάσταση μετάλλαξης του άντρα μου τα 20 χρόνια που τον γνωρίζω. Έναν άνδρα που ερωτεύτηκα παράφορα, τον παντρεύτηκα και έχω τρία παιδιά μαζί του.
Και δεν λέω ότι μπορείς να μείνεις για πάντα νέος. Ούτε ότι μπορείς να γεράσεις σαν τον Σον Κόνερυ. Εδώ μιλάμε για άλλο άνθρωπο. Για πλήρη μετάλλαξη.
Να δώσω μια εικόνα για να καταλάβετε.

Πριν είκοσι χρόνια.
Ένας νεαρός, γυμνασμένος, μυώδης (έπαιζε μπάσκετ), σπινθηροβόλο βλέμμα, μακριά πυκνά μαλλιά.
Τώρα.
Έχει ξεπεράσει τα εκατό κιλά. Πλαδαρό σώμα και κοιλιά, στήθος που είναι σχεδόν σαν το δικό μου. Τα μαλλιά του αραίωσαν μέχρι τελικής πτώσεως, το βλέμμα του είναι βαριεστημένο, αποχαυνωμένο γενικά.
Πριν είκοσι χρόνια.
Φιλόδοξος με όνειρα και σχέδια για το μέλλον.
Τώρα.
Βολεμένος δημόσιος υπάλληλος.
Πριν είκοσι χρόνια.
Large σε όλα του. Και σε αισθήματα και σε χρήματα. Μπορούσε να ξοδέψει την τελευταία του δραχμή για να μου χαρίσει ένα τριαντάφυλλο.
Τώρα.
Ένας τσιγκούνης, μίζερος ανθρωπάκος, που μετράει το κάθε ευρώ που ξοδεύουμε.
Πριν είκοσι χρόνια.
Πολυάσχολος, δεν μπορούσε να καθίσει στο σπίτι. Εκδρομές, εξόδους, περιπάτους, ταξίδια. Τόσο που δεν μπορούσα να τον ακολουθήσω.
Τώρα.
Η μόνη του μετακίνηση είναι γραφείο-σπίτι, τραπέζι-καναπές-κρεβάτι. Το τηλεκοντρόλ έχει γίνει προέκταση του χεριού του και ο καναπές ένα με τον ποπό του. Πραγματικά το μέρος που κάθεται έχει κάνει ένα τεράστιο βαθούλωμα, αλλά αυτός δεν λέει να μετακινηθεί.
Πριν είκοσι χρόνια.
Ατέλειωτες συζητήσεις για όλα τα θέματα. Το χιούμορ του με έκανε να κλαίω από τα γέλια.
Τώρα.
Δύο τρεις τυπικές κουβέντες όλες κι όλες.
Πριν είκοσι χρόνια.
Άκρως ερωτικός, με το μυαλό του συνέχεια στο σεξ. Κυνηγός με όλη τη σημασία της λέξης. Οι επιδόσεις του ήταν στο maximum.
Τώρα.
Αραιά και που. Χωρίς ιδιαίτερη διάθεση. Σχεδόν κάνω όλη τη διαδικασία μόνη μου.

Τι άλλο να πω!
Και μη νομίζετε ότι δεν τον αγαπάω. Είναι ο άντρας μου, ο άνθρωπός μου. Σίγουρα να γυρίσω είκοσι χρόνια πίσω δεν μπορώ. Και σίγουρα ούτε εγώ είμαι η ίδια.

Πηγή: http://efisecrets.gr/
Close