Μεγάλη Προσοχή! Αυτός είναι ο λόγος που δεν πρέπει να χρησιμοποιείς ποτέ στεγνωτήρα χεριών σε δημόσιες τουαλέτες!

Η φωτογραφία σοκ έχει γίνει viral τα τελευταία 24ωρα

Viral έχει γίνει τα τελευταία 24ωρα η ανάρτηση μιας γυναίκας στο Facebook, που προειδοποιεί τους άλλους χρήστες ενάντια στη χρήση συσκευών για το στέγνωμα των χεριών σε δημόσιες τουαλέτες.

Η φωτογραφία που συνοδεύει την ανάρτηση εμφανίζει ένα τρυβλίο πέτρι, δηλ. ένα ρηχό πλαστικό πιάτο που χρησιμοποιείται από βιολόγους για την καλλιέργεια μικροοργανισμών. Στο εσωτερικό τους υπάρχει ένα αηδιαστικό σύμπλεγμα από μύκητες, που προκαλεί… «αναταράξεις» στο στομάχι.

Διαβάστε περισσότερα στο apithano.gr

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close