Μετά τα 33 οι γυναίκες γίνονται «ίδιες» οι μαμάδες τους, σύμφωνα με νέα έρευνα!

Αν κάποτε μας έλεγαν “είσαι ίδια η μάνα σου” ίσως και να το παρεξηγούσαμε ή να λέγαμε πως “εγώ δεν έχω καμία σχέση με την μητέρα μου”. Και όμως, σύμφωνα με έρευνες που έγιναν, γυναίκες μετά τα 33 αποκτούν όλο και περισσότερα χαρακτηριστικά των μητέρων τους. Ακόμη και οι άντρες τείνουν να μοιάζουν στους πατεράδες τους μετά τα 34, αφού γίνουν και οι ίδιοι γονείς.

Δείτε επίσης Σε εκείνες τις μαμάδες που μεγαλώνουν τα παιδιά τους χωρίς βοήθεια

Η μητρότητα είναι αυτή που αλλάζει την προσωπικότητα στις γυναίκες, λένε οι επιστήμονες.

Περισσότερες από τις μισές γυναίκες που ερωτήθηκαν, παραδέχτηκαν ότι σταμάτησαν να τσακώνονται με τις μητέρες τους μόλις έφτασαν τα τριάντα και άρχισαν να συμπεριφέρονται σαν αυτές.

Τα 33 χρόνια είναι η ηλικία όπου οι περισσότερες γυναίκες που ερωτήθηκαν ομολόγησαν ότι επιθυμούν να γίνουν σαν τις μαμάδες τους.

Μετά τα 33 οι γυναίκες γίνονται «ίδιες» οι μαμάδες τους, σύμφωνα με νέα έρευνα!

Οι γυναίκες ανέφεραν πως τα κλασικά σημάδια που δείχνουν πως αρχίζουν να συμπεριφέρονται όπως οι μητέρες τους είναι ότι μετά τα 30 παρακολουθούν τις ίδιες τηλεοπτικές εκπομπές με εκείνες και υιοθετούν τα χόμπι και τις εκφράσεις τους.

Δείτε επίσης Ο δεκάλογος της καλής γιαγιάς

Οι άνδρες δήλωσαν ότι άρχισαν να αντιγράφουν τους πατέρες τους αφότου έγιναν οι ίδιοι μπαμπάδες.

Μετά τα 33 οι γυναίκες γίνονται «ίδιες» οι μαμάδες τους, σύμφωνα με νέα έρευνα!

Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε από τον Δρ. Julian De Silva, πλαστικό χειρούργο της Harley Street.

Περιγράφοντας τα αποτελέσματα των 2.000 συμμετεχόντων, ο Δρ. Julian De Silva είπε: “Όλοι μας γινόμαστε όπως οι γονείς μας σε κάποιο σημείο της ζωής μας – και αυτό είναι κάτι για το οποίο πρέπει να χαιρόμαστε. Οι γονείς μας είναι οι πιο υπέροχοι άνθρωποι στον κόσμο.”

Δείτε επίσης Ανέκδοτο: Τι δουλειά κάνει ο μπαμπάς σου;

Με πληροφορίες από diaforetiko.gr

Close