Μειώστε το λίπος στην κοιλιά μέσα σε 7 ημέρες εύκολα και γρήγορα.. Χωρίς δίαιτα!

Τα βήματα για να χάσετε λίπος από την κοιλιά σας μέσα σε 7 ημέρες χωρίς δίαιτα είναι απλά, αρκεί να τα ακολουθήσετε!

Βήμα πρώτο: Αντικαταστήστε το κανονικό πόσιμο νερό σας με χλιαρό νερό. Σιγουρευτείτε ότι καταναλώνετε τουλάχιστον 3 λίτρα νερό την μέρα, δηλαδή, θα πρέπει να πίνετε τουλάχιστον 10-12 ποτήρια χλιαρό νερό κάθε μέρα . Το χλιαρό νερό ενεργοποιηεί το μεταβολισμό μας, βοηθώντας έτσι στην μείωση του σωματικού λίπους.

Δείτε ακόμη:Επιταχύνετε το μεταβολισμό σας και χάστε τώρα το λίπος από το σώμα σας με αυτές τις τροφές

Βήμα δεύτερο: Πιείτε οποιαδήποτε ρόφημα , απώλειας βάρους της επιλογής σας. Μια καλή επιλογή είναι αυτό: Προσθέστε  τζίντζερ και κύμινο σε βραστό νερό και αφήστε το να βράσει για 5 λεπτά και βεβαιωθείτε ότι το νερό γίνεται καφέ. Στραγγίξτε το, και το ρόφημα απώλειας βάρους σας, είναι έτοιμο.

Δείτε ακόμη: 6 τρόποι να χάσετε άμεσα το λίπος στη κοιλιά χωρίς ασκήση

Πιείτε ένα ποτήρι από αυτό το ρόφημα, 30 λεπτά πριν από κάθε γεύμα, είτε πρόκειται για πρωινό, μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο. Αυτό το ρόφημα θα μειώσει την πείνα σας και θα σας βοηθήσει ώστε να έχετε μια καλή πέψη.

Το χλιαρό νερό ενεργοποιηεί το μεταβολισμό μας, βοηθώντας έτσι στην μείωση του σωματικού λίπους.

Βήμα τρίτο: Σε οποιαδήποτε μέρος του σώματος και να θέλετε να χάσετε λίπος, εφαρμόστε ένα παχύ στρώμα βαζελίνης σε αυτό και τυλίξτε το με πλαστική μεμβράνη και αφήστε τη να δράσει στο σημείο όλο το βράδυ. Αυτό θα αυξήσει την θερμοκρασία του δέρματος σε αυτές τις περιοχές και θα αρχίσει να καίει τα στρώματα λίπους κάτω από το δέρμα σας.

Δείτε ακόμη: 2 γουλιές φτάνουν και το λίπος σας εξαφανίστηκε!!

Παρακολουθήσετε τις ίδιες οδηγίες στο βίντεο παρακάτω, τα αποτελέσματα θα σας εντυπωσιάσουν:

 

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close