Μήπως ουρείτε ενώ κάνετε μπάνιο; Δείτε τι συμβαίνει όταν το κάνετε αυτό!

Υπάρχουν δύο είδη ανθρώπων: αυτοί που ουρούν όταν κάνουν μπάνιο και εκείνοι που απλά λένε ψέματα οτι δεν το κάνουν. Εδώ είναι μερικοί λόγοι για τους οποίους είναι χρήσιμο να ουρείτε ενώ κάνετε ντουζ:

Δείτε ακόμη: Η συχνότητα της ούρησης μας δείχνει πόσο υγιείς είμαστε

1. Προστατεύετε με αυτό το τρόπο τον πλανήτη!

Σύμφωνα με την Υπηρεσία Περιβαλλοντικής Προστασίας των ΗΠΑ, με την ούρηση ενώ κάνετε μπάνιο κάνετε οικονομία στο 27% της ροής του νερού καθώς δεν χρειάζεται να ξεπλύνετε τα ούρα σας.

με την ούρηση ενώ κάνετε μπάνιο κάνετε οικονομία στο 27% της ροής του νερού καθώς δεν χρειάζεται να ξεπλύνετε τα ούρα σας.

2. Τα ούρα σας απολυμαίνουν τις πληγές

Μπορεί να σας φαίνεται περίεργο αλλά έτσι είναι. Τα ούρα σας μπορεί να απολυμάνουν μια νέα πληγή. Επίσης καθαρίζουν το τραύμα, και ανακουφίζουν από τον πόνο. Ωστόσο, αν η πληγή είναι σοβαρή, θα πρέπει να δείτε ένα γιατρό.

Δείτε ακόμη: ΕΝΟΥΡΗΣΗ ΝΥΚΤΕΡΙΝΗ – ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΒΡΕΧΕΤΑΙ ΤΗ ΝΥΚΤΑ

3. Φροντίζουν το δέρμα σας

Τα ούρα είναι εξαιρετικά για την επούλωση εκζεμάτων και δερματικών εξανθημάτων. Η ουρία μπορεί να βρεθεί σε πολλά προϊόντα δέρματος ομορφιάς ως ενεργό συστατικό. Ισορροπεί τα επίπεδα ρΗ του δέρματος και είναι επίσης ευεργετική για τα άτομα με ευαίσθητο και ξηρό δέρμα.

Δείτε ακόμη: Μην το κάνετε αυτό ποτέ πριν το σεξ… Μπορεί να απειλήσει ακόμη και την υγεία σας

4. Τα ούρα καταστρέφουν τους μύκητες

Τα ούρα καταστρέφουν τους ενοχλητικούς μύκητες που βρίσκονται στα πόδια σας. Τα απίστευτα αποτελέσματα θα εμφανιστούν μετά από αρκετές ημέρες από την ούρηση.

photo credit: healthadviceteam

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close