Το μητρικό γάλα θεράπευσε το γιο της που γεννήθηκε χωρίς καρδιακό παλμό…

«Το θυμάμαι σαν να ήταν χθες όταν μου είπαν οτι ο γιος μου δεν θα έχει καμία ποιότητα στη ζωή του… μου είπαν απλά να τραβήξω την πρίζα…» λέει η Trisha Long Bell στη σελίδα του Facebook Love What Matters. Ο γιος της Ezrah γεννήθηκε χωρίς παλμό, χτύπους καρδιάς και ο εγκέφαλος του δεν έπαιρνε οξυγόνο. Διαγνώσθηκε με πολλαπλή εγκεφαλική παράλυση. Αισθανόταν μόνη της και εντελώς αποτυχημένη καθώς το σώμα της δεν κατάφερε να προστατεύσει τον γιο της… Τότε η Bell κατάλαβε οτι είχε κάτι που δνε μπορούσε κανένας άλλος να παρέχει στο γιο της: το μητρικό γάλα.

«Ήξερα οτι αυτό έπρεπε να κάνω, δεν είχα αμφιβολίες όσο δύσκολο κι αν ήταν», έγραψε. «Πάλευε για τη ζωή του και έπρεπε να του δώσω ό,τι είχα! Δεν ήξερα αν το γάλα μου μπορούσε να τον βοηθήσει, αλλά είχα αρκετή πίστη. Δεν είχα ιδέα πόσο γρήγορα θα μάθαινα τη δύναμη του Μητρικού Γάλακτος. Είναι πραγματικά αγνή ΜΑΓΕΙΑ! Και τώρα, 14 μήνες αργότερα, ξέρω οτι το γάλα μου έπαιξε έναν σημαντικό ρόλο στην θεραπεία του παιδιού μου. ΤΟ ΞΕΡΩ. »
Μαζί με την ιστορία της η Bell δημοσίευσε και μια φωτογραφία του Ezrah να θηλάζει. «Τα σώματα τψν γυναικών είναι εκπληκτικά! Ο τρόπος με τον οποίο είμαστε τόσο δεμένες με τα παιδιά μας. Ο τρόπος που το ίδιο το σώμα ξέρει τι πρέπει να κάνει κατά τον τοκετό. Ο τρόπος που θεραπεύει… Αυτή η φωτογραφία δείχνει πως το ΓΑΛΑ ΜΟΥ θεράπευσε τον μικρό του εγκέφαλο… Αυτή η φωτογραφία θα είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου.»

Close