Μυρτώ Αλικάκη-Δημήτρης Λαγούτης.Ο γιος τους ειναι 17 και είναι ένας κούκλος !

Οι πολύ ταλαντούχοι ηθοποιοί Μυρτώ Αλικάκη και Πέτρος Λαγούτης ήταν μαζί και παντρεμένοι για πολλά χρόνια, έχοντας δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια! Μπορεί πλέον να έχουν χωρίσει, οι σχέσεις τους ομως είναι πολύ καλές και τα παιδιά τους έχουν μεγαλώσει και έχουν γίνει ολόκληροι άντρες!

Μάλιστα βλέπουμε τον μεγάλο τους γιο, Δημήτρη, στα 17 του χρόνια να είναι ιδιαίτερα γοητευτικός και…ίδιος με τη μαμά του!

Δείτε επίσης Θα βρεις τον δάσκαλό σου: Θυμάστε τη νεαρή και τσαχπίνα «Φρόσω»; Δείτε πως είναι σήμερα!

«Τα παιδιά μας είναι σήμερα 16,5 και 13. Ήθελα όλη μου τη ζωή να γίνω μαμά. Με τον Πέτρο συναντηθήκαμε μέσω κοινών γνωστών.Ήταν ακόμη στη σχολή γιατί είχε γραφτεί μεγαλύτερος και εγώ είχα αποφοιτήσει. Νομίζω θα μου ήταν δύσκολο να είμαι με έναν άνθρωπο που να μην έχει καλλιτεχνική φλέβα. Μείναμε μαζί 11 χρόνια.
Δεν είναι ότι δεν θέλουμε να πάρουμε διαζύγιο. Είναι κάτι που το αρχικά το αμελήσαμε. Εμείς νιώθουμε σαν να το έχουμε πάρει. Δεν είναι ότι δεν θέλουμε. Κάθε άλλο. Είμαστε στα αλήθεια πολύ καλά μεταξύ μας. Κάνουμε πολλά πράγματα όλοι μαζί», είπε, μεταξύ άλλων, η Μυρτώ Αλικάκη, σε συνέντευξή που είχε δώσει στην Ελεονόρα Μελέτη.

Η ίδια δημοσιεύει τακτικά φωτογραφίες της, φωτογραφίες από τα υπέροχα φαγητά που φτιάχνει και σπάνια φωτογραφίες των παιδιών της που έχει αποκτήσει με τον Πέτρο Λαγούτη.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από τους δύο γιους τους, Δημήτρη 17 ετών και Γιώργη 13 ετών.

Δείτε επίσης Δεν ήταν η Ράντου: Αυτή είναι η ηθοποιός για την οποία γράφτηκε ο ρόλος της Ελένης Βλαχάκη (Pic)

Η Μυρτώ Αλικάκη πάντα μιλά με τρυφερά λόγια για τα αγόρια της και δεν είναι λίγες οι φορές που μαγειρεύει για εκείνα και τους φίλους τους.

Και τα δύο αγόρια έχουν χαρακτηριστικά και των δυο γονιών τους με τον Δημήτρη να έχει πάρει αρκετά από τα χαρακτηριστικά του πατέρα του, Πέτρο.

 

Μυρτώ Αλικάκη-Δημήτρης Λαγούτης.Ο γιος τους ειναι 17 και είναι ένας κούκλος ! Μυρτώ Αλικάκη-Δημήτρης Λαγούτης.Ο γιος τους ειναι 17 και είναι ένας κούκλος ! Μυρτώ Αλικάκη-Δημήτρης Λαγούτης.Ο γιος τους ειναι 17 και είναι ένας κούκλος ! Μυρτώ Αλικάκη-Δημήτρης Λαγούτης.Ο γιος τους ειναι 17 και είναι ένας κούκλος ! Μυρτώ Αλικάκη-Δημήτρης Λαγούτης.Ο γιος τους ειναι 17 και είναι ένας κούκλος ! Μυρτώ Αλικάκη-Δημήτρης Λαγούτης.Ο γιος τους ειναι 17 και είναι ένας κούκλος !

Close