Ο παιδίατρος με… απείλησε!

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάτι που μου συνέβη πρόσφατα.

Η μικρή μου είναι 15 μηνών και πάρα πολύ ζωηρό παιδί! Το μήνα που μας πέρασε είχε πάθει πάθει 2 σοβαρά ατυχήματα!

Το ένα ήταν ένα έγκαυμα στο χεράκι, όταν είχε σηκωθεί στις μύτες των ποδιων της και άρπαξε το φλυτζάνι με τον καφέ απο μέσα μέσα απο τον πάγκο και το άλλο ήταν ένα χτύπημα στη μυτούλα που χρειάστηκε να κάνουμε ράμματα, άνοιγε έκλεινε την ντουλάπα της με δύναμη και ήρθε ένα καλάθι έξω έξω και έπεσε πάνω της. Τέλος πάντων, όλα καλά! Τα ξεπεράσαμε πολύ γρήγορα και είναι μια χαρά!

Προχθές -από αμέλειά μου φυσικά, το μωρό δεν έφταιγε σε τίποτα- είχα ξεχάσει την πόρτα του μπάνιου ανοιχτή. Απορρυπαντικα δεν έχω μέσα στο μπάνιο, αλλά είχα ένα μικρό σαπούνι φυτικό προσώπου, το οποίο και έφτασε δυστυχώς! Μόλις κατάλαβα ότι είχε μπει μέσα, έτρεξα να την πάρω αλλά εκείνη πρόλαβε κι έφαγε ένα πολύ πολύ μικρό κομματάκι! Της ξεπλένω το στοματάκι, της δίνω λίγο γαλατάκι και παίρνω τον παιδίατρο τηλέφωνο για περαιτέρω συμβουλές. Και η απάντηση που πήρα ήταν ότι είμαι τελείως ανεύθυνη και ότι την επόμενη φορά θα καλέσει εισαγγελέα!

Πάγωσα ολόκληρη στην ιδέα και μόνο! Ξέρω ότι πραγματικά ήταν δικό μου λάθος να ξεχάσω την πόρτα ανοιχτή αλλά τον τελευταίο καιρό βασανίζομαι απο ένα πρόβλημα υγείας που μου έχει κάνει τη ζωη πολυ δύσκολη! Και φυσικά το πρώτο που σκέφτηκα είναι να αλλάξω παιδίατρο! Οχι, ότι δεν είναι καλος στη δουλειά του, ίσα ίσα το αντίθετο! Αλλά σε καμιά περίπτωση δε περίμενα να ακούσω αυτό το πράγμα!

Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει τύχει αυτό σε κάποια μανούλα και πως το αντιμετώπισε. Ευχαριστώ πολύ για τον πολύτιμο χρόνο που διαθέσατε!

Μαμά Ειρήνη

Πηγή: eimaimama
Close