«Ο παππούς μου θέλησε να υιοθετήσει το παιδί μου κι εγώ δέχτηκα!»

Είμαι μια νέα κοπέλα 28 ετών. Ο παππούς μου είναι 85 και έχει παντρευτεί μια κυρία από τη Βόρεια Ήπειρο που είναι 27 χρόνια μικρότερή του.
Την παντρεύτηκε και μας την παρουσίασε ως νοσοκόμα του- σε πρώτο χρόνο- και λίγα χρόνια μετέπειτα όταν μπήκε στο νοσοκομείο και κόντεψε να πεθάνει μάθαμε πως είναι γυναίκα του.

Της έχε γράψει μάλιστα το σπίτι που μένουν και την έχει διασφαλίσει πλήρως βάζοντάς την συν -δικαιούχο στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Δείτε ακόμα: Έχω σοβαρό πρόβλημα με το σόι του άντρα μου!

Το σοκ όλης της οικογένειας ήταν τεράστιο. Με τον καιρό, όμως, διαπιστώσαμε πως είναι καλή γυναίκα. Τον φροντίζει τον παππού, τον σέβεται και δείχνει να τρέφει αισθήματα γι’ αυτόν.

Ο παππούς μου μια ημέρα μου τηλεφώνησε και μου ζήτησε να βρεθούμε οι δυο μας για μια υπόθεση εμπιστευτική. Μου πρότεινε μάλιστα να βρεθούμε στο σπίτι μου προκειμένου να μη μας ενοχλήσει κανείς.

Δείτε ακόμα: Ο ρόλος που έχει η γιαγιά μας στην ζωή μας είναι αναντικατάστατος

Μετά από κάποιες ημέρες βρεθήκαμε. Ήρθε στο σπίτι μου με ένα κουτί γλυκά και μια λευκή επιταγή. Έμεινα άναυδη αλλά δε μίλησα.

Μου πρότεινε, να μείνω έγκυος από το φίλο μου και εκείνος να υιοθετήσει το παιδί μας ώστε να δώσει χαρά στη σύζυγό του. Άλλωστε μου είπε πως την αγαπούσε πολύ και δεν ήθελε να της στερήσει τη χαρά της μητρότητος.

Μου πρότεινε, να μείνω έγκυος από το φίλο μου και εκείνος να υιοθετήσει το παιδί μας ώστε να δώσει χαρά στη σύζυγό του

Εκείνος λόγω ηλικίας δε θα μπορούσε να την αφήσει έγκυο ούτε και να προβούν σε τεχνητή γονιμοποίηση.

Ως αντάλλαγμα θα μου δώσει 30. 000€ ώστε να κάνω ένα μεταπτυχιακό που επιθυμώ.
Μου έδωσε μάλιστα γραπτή υπόσχεση και μια επιταγή ώστε να μου αποδείξει και εμπράκτως πως θα τηρήσει τη συμφωνία περί υιοθεσίας.

Του είπα του παππού μου πως θα το σκεφτώ γιατί τον αγαπώ πολύ και ήθελα να του δώσω χαρά. Όμως, έπρεπε να το συζητήσω και με το σύντροφό μου.

Δείτε ακόμα :«Παιδί μου δώσε ένα φιλάκι στον παππού» και 3 ακόμα «πρέπει» που καταπιέζουν τα παιδιά

Για να μη σας κρατώ σε αγωνία ο φίλος μου συμφώνησε και σήμερα διανύω τον 5ο μήνα κύησης.

Δεν ξέρω αν έκανα καλά ο χρόνος θα το αποδείξει.

Ωστόσο, όσο περνά ο καιρός νιώθω ένα δέσιμο με το μωράκι…

Πηγή: efisecrets
Close