Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα σημάδια εκ γενετής

Τα σημάδια εκ γενετής, είναι ένα πολύ συχνό φαινόμενο και μπορεί να έχετε κι εσείς από ένα. Είναι σημάδια, που έχουν τα ανθρώπινα σώματα με την γέννησή τους, και που δεν μπορούν να εξηγηθούν οι λόγοι που αποκτήθηκαν! Υπάρχουν βέβαια μερικές θεωρίες, αλλά καμία από αυτές δεν είναι επιστημονικά τεκμηριωμένες.

Τα σημάδια εκ γενετής, μπορεί να βγουν σε πολλά σημεία του σώματος, παρόλο που υπάρχει η λανθασμένη άποψη, ότι βρίσκονται μόνο σε σημεία των μοιρών ή του προσώπου μας. Επίσης το χρώμα τους, μπορεί να ποικίλει. Δεν είναι αναγκαστικό να υπάρχουν μόνο σε καφέ χρώμα. Είναι βέβαιο, ότι αν το μωράκι σας έχει κάποιο σημάδι εκ γενετής, πρέπει να εκτιμηθεί από κάποιον γιατρό. Πολλές φορές βέβαια είναι αβλαβή, αλλά η πρόληψη πάντα βοηθά!

 

Τέλος, είναι πολύ όμορφα. Είναι σημάδια που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε από το υπόλοιπο σύνολο και πολλές φορές νιώθουμε ακόμη και πιο sexy όταν τα έχουμε. Αξίζει να σημειωθεί, ότι πολλοί άνθρωποι στον κόσμο, αποφάσισαν να τα αναδείξουν ακόμη περισσότερο κάνοντας τατουάζ σε σημεία που είχαν σημάδια εκ γενετής. Έτσι μια καφέ κηλίδα, γίνεται μια..,κηλίδα καφέ. Τέλειο;

 

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close