Ονειρεύομαι πως είμαι έγκυος… Τι σημαίνουν τα όνειρα εγκυμοσύνης;

Αν εσείς ή μια πολύ αγαπημένη φίλη σας βλέπατε αυτό το όνειρο το περασμένο βράδυ, προφανώς θα αναρωτιέστε τι μπορεί να σημαίνει.
Ο Ally Mead, ο οποίος έχει σπουδάσει ανάλυση ονείρων στο Ινστιτούτο Jungian στο Λος Άντζελες, δίνει τις απαντήσεις στα ερωτήματα σας.

Τι σημαίνουν τα όνειρα περί εγκυμοσύνης;

Στον πυρήνα αυτού του είδους τα όνειρα βρίσκεται η δημιουργικότητα. Οι γυναίκες κυριολεκτικά δημιουργούν μια νέα ζωή μέσα στο σώμα τους. Αν ονειρεύεστε ότι είστε έγκυος, προφανώς λαχταράτε πολύ να γίνει κάτι ή βρίσκεστε σε μια πολύ δημιουργική περίοδο στη ζωή σας. Μπορεί επίσης κάτι καινούργιο και συναρπαστικό να γίνει στη ζωή σας. Αυτό μπορεί να είναι κάτι μικρό, όπως μια ανακαίνιση στο σπίτι ή ένα μεγάλο καλλιτεχνικό έργο.

Τι μπορώ να μάθω για τον εαυτό μου αν ονειρεύομαι ότι είμαι έγκυος;

Τα όνειρα της εγκυμοσύνης έχουν πολυεπίπεδη διάσταση και κάνουν λόγο για κάτι εσωτερικό – που αντιπροσωπεύεται από το έμβρυο. Λέγεται ότι οι άνθρωποι που παραγκωνίζουν τις πραγματικές τους επιθυμίες και στόχους, βλέπουν συχνά εγκυμοσύνες στο όνειρό τους. Για παράδειγμα αν κάποιος αρέσκεται στη δράση αλλά επιλέγει την ασφαλή πορεία που έχουν επιλέξει άλλοι για εκείνος (π.χ γονείς), μπορεί να βλέπει συχνά όνειρα περί εγκυμοσύνης, έως ότου κάνει το πάθος του πραγματικότητα.

Ποιος βλέπει περισσότερα όνειρα εγκυμοσύνης;

Οι γυναίκες είναι εκείνες που βλέπουν περισσότερα όνειρα για την εγκυμοσύνη. Ωστόσο υπάρχουν και κάποιοι άντρες, οι οποίοι επίσης βλέπουν όνειρα για εγκυμοσύνης. Σε κάθε περίπτωση, από τότε που γίνονται μητέρες όλο και περισσότερες γυναίκες τυγχάνει να βλέπου στον ύπνο τους ότι είναι έγκυες. Είναι εκπληκτικό το πόσο συχνά συμβαίνει και πώς μπορεί έπειτα να οδηγήσει σε πραγματική εγκυμοσύνη.

Τι σημαίνει αν ονειρευτώ ότι κάποιος είναι έγκυος, αλλά στην πραγματική ζωή δεν είναι;

Μερικές φορές τα όνειρα αυτά είναι προφητικά και το πρόσωπο που βλέπετε στον ύπνο σας να είναι έγκυος, μετά από λίγο καιρό να είναι πράγματι έγκυος. Παρόλ’ αυτά αυτό μπορεί αν είναι σημάδι ότι κάνει έχει μείνει ανέκφραστο ή καταπιεσμένο μέσα σας. Ή μπορεί να σημαίνει ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο επιθυμεί κάτι πολύ να γίνει, για το οποίο δεν μπορεί να μιλήσει ανοιχτά.

Αν δω ότι κάνω τεστ εγκυμοσύνης;

Σημαίνει ότι γίνονται αλλαγές στη ζωή σας ή αισθάνεστε ότι μπαίνετε σε διάφορες δοκιμασίες, ανεξάρτητα από το αν είστε έτοιμοι ή όχι να τις δεχτείτε. Εναλλακτικά μπορεί να σημαίνει ότι απλά φοβάστε να μείνετε έγκυος

Δείτε περισσότερα στο paidorama.gr

Close