Παραμείνετε υγιείς χάνοντας το λίπος σας και όχι τους μυς σας

Ένα καλά γυμνασμένο αδύνατο σώμα θεωρείται ότι είναι η βάση για να είναι κάποιος σε φόρμα και υγιής. Σύμφωνα με ένα πολύ καλό γυμναστή,το κλειδί για την οικοδόμηση των μυών είναι να φάτε ένα θερμιδικό πλεόνασμα προκειμένου να δυναμώσετε.

Επίσης σύμφωνα με αυτόν  η ενέργεια που εισέρχεται θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από την ενέργεια που εξέρχεται προκειμένου να χτιστούν οι μυς.  Το να σηκώνετε βαρύτερα βάρη μπορεί να σας βοηθήσει να αυξήσετε τους μυς σας και να χάσετε λίπος. Η αύξηση όμως, αυτή των μυών δεν θα χαθεί όσο το λίπος σας θα καίγεται, αν συνεχίζεται ταυτόχρονα και τη γυμναστική.

Δείτε ακόμη: H δίαιτα που κάνει θραύση στους celebrities :Χασέ μέχρι και 10 κιλά σε ένα μήνα

Οι Cardio ασκήσεις μπορούν επίσης να προκαλέσουν το κάψιμο και τη διάσπαση του λίπους, αλλά ποτέ δεν πρέπει να είναι υπερβολικές. Στα αρχικά στάδια καλό είναι να έχετε μόνο 2 έως 3 cardio συνεδρίες και στη συνέχεια να τις αυξάνετε σταδιακά.

Η διατροφή παίζει επίσης σημαντικό ρόλο στην απώλεια λίπους όταν την συνδυάζουμε μαζί με τις ασκήσεις. Έτσι, είναι δυνατόν να χάσετε λίπος χωρίς να χάσετε τους μυς σας με τη βοήθεια των κατάλληλων συνδυασμών, όπως της άσκησης και μιας καλής ισορροπημένης διατροφής.

 

Δείτε ακόμη: Δίαιτα Detox: Χάστε άμεσα 4 κιλά σε λίπος!

Δείτε ακόμη: Χάσε κιλά και λίπος με το ρόφημα της γιαγιάς.

 

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close