Πόσα μελομακάρονα μπορώ να φάω στις γιορτές;

Κάθε χρόνο η ίδια δοκιμασία!

Και δεν είναι άλλη από τους γιορτινούς πειρασμούς που κυκλοφορούν μέσα σε μικρά ή μεγάλα κουτιά από ζαχαροπλαστείο ή τους φούρνους της γειτονιάς!

Πάμε λοιπόν να απαντήσουμε σε 2 βασικά ερωτήματα:

Πόσα όμως μπορούμε να φάμε με μηδενικές τύψεις?

Και βέβαια πως μπορούμε να φάμε ακόμη περισσότερα?

 

Εντάξτε το Fitness στην ζωή σας μέσα από έναν εύκολο και αποδοτικό τρόπο και νιώστε την καθημερινότητα σας να αλλάζει ανεβάζοντας έτσι μέρα με την μέρα την ποιότητα ζωής και τη διάθεση σας.

✔Για ειδικά προγράμματα γυμναστικής και πλάνα διατροφής μπορείτε να_
•επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email:

[email protected]

•είτε μέσω της σελίδας μας στο facebook:
https://www.facebook.com/FitConstructed

Χαμογελάστε ελευθέρα δίχως περιορισμούς νιώθοντας άνετα με τον εαυτό σας, που είναι και ο τελικός μας προορισμός!

Πατήστε εδώ: https://bit.ly/FitConstructed
για περισσότερα βίντεο  κάντε  ‪#‎εγγραφή_subscribe‬, όσοι δεν  έχετε κάνει στο κανάλι των παιδιών στο YouTube στο Fit Constructed,  για Νέα και αποτελεσματικά προγράμματα προπόνησης, νόστιμες και υγιεινές συνταγές, διατροφικές συμβουλές και άλλες καθημερινές ιδέες και tips.
Εντάξτε το Fitness στην ζωή σας μέσα από έναν εύκολο και αποδοτικό τρόπο και νιώστε την καθημερινότητα σας να αλλάζει ανεβάζοντας έτσι μέρα με την μέρα την ποιότητα ζωής και τη διάθεση σας. Χαμογελάστε ελευθέρα δίχως περιορισμούς νιώθοντας άνετα με τον εαυτό σας, που είναι και ο τελικός μας προορισμός!
“A channel dedicated to fitness workouts, food recipes and tips, presenting the benefits of a healthy lifestyle”

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close