«Προς όλους όσοι δε γουστάρετε τα παιδιά στις παραλίες και στα ξενοδοχεία»

Κι ενώ το όνομα του ξενοδοχείου του ηθοποιού Χάρη Τζωρτζάκη, «Εvia Silence», που βρίσκεται στο Πόρτο Μπούφαλο, στη Νότια Εύβοια, μας προδιαθέτει ίσως και για μια σχετική άρνηση εισόδου σε οικογένειες με μικρά παιδιά, διαβάστε να δείτε τι έγινε όταν κυρία τηλεφώνησε στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο, ζητώντας να μάθει αν δέχονται παιδιά.

Η ερώτηση της πελάτισσας ήταν αν το ξενοδοχείο «Δέχεται παιδιά». Η απάντηση του ηθοποιού, καταφατική. Μόνο που ο ίδιος δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η απάντησή του ήταν ο λόγος που η πελάτισσα δεν προχώρησε στην κράτηση του δωματίου: «Α, πολύ κρίμα, σας ευχαριστώ πολύ πάντως».

Ο ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους το συμβάν και να συντάξει επιστολή:

«Προς όλους όσοι δεν γουστάρουν παιδιά σε παραλίες και ξεχοδοχεία».

«Πρόσφατα με κάλεσε μία κυρία στο τηλέφωνο και με ρώτησε αν δεχόμαστε παιδιά στο Evia Silence. «Μα φυσικά!», της απάντησα. «Α, πολύ κρίμα, ευχαριστώ πάντως», μου ανταπάντησε απογοητευμένη και έκλεισε το τηλέφωνο. Για κάποια δευτερόλεπτα άφησα το μαγευτικό ήχο του «τουτ τουτ» από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής να συνοδεύει τον μπερδεμένο μου νου: «Μα τι εννοούσε;».

Δηλαδή ψάχνει ξενοδοχείο που δεν δέχονται παιδιά? Μπορεί κάποιος να απαγορεύσει την είσοδο σε παιδιά? Μάλλον…

Πήρα βαθιά ανάσα και συνέχισα το έργο μου ως καλή receptionist. Σήμερα διάβασα τυχαία ένα άρθρο που έλεγε ότι είναι παγκόσμιο trend στον τουρισμό τα Adults Hotels ONLY, και πως μεγάλες μονάδες στη χώρα μας ακολουθούν αυτήν την πολιτική που τους κάνει να ξεχωρίζουν στην αγορά μπλα μπλα μπα.. Και είπα ΩΠΑ.

Θα γράψω επιστολή.

«Προς όλους όσοι δε γουστάρετε τα παιδιά στις παραλίες και στα ξενοδοχεία, επειδή σας χαλάνε τις ήρεμες ρομαντικές διακοπές σας. Ακούστε παπάρες. Πριν γίνετε παπάρες, ήσασταν παιδιά. Ω ναι παιδιά!

΄Δείτε περισσότερα στο apithano,gr

Close