Σάκης Ρουβάς: «Την Αναστασία την χρησιμοποιούν οι δάσκαλοι και οι συμμαθητές ως μέσο για αυτόγραφα»

Σάκης Ρουβάς: «Την Αναστασία την χρησιμοποιούν οι δάσκαλοι και οι συμμαθητές ως μέσο για αυτόγραφα»

Μπορεί τα παιδιά του Σάκη Ρουβά να μην έχουν αντιληφθεί ποιος είναι ο πατέρας τους, ωστόσο οι… γύρω τους το εκμεταλλεύονται λίγο.
«Για τα παιδιά μου είμαι ο μπαμπάς τους, όπως με ζουν στο σπίτι, σε ένα περιβάλλον οικογενειακό. Είμαστε μια απολύτως φυσιολογική οικογένεια που απλά ο μπαμπάς κάνει μια δουλειά που τον γνωρίζει ο κόσμος. Η Αναστασία αντιλαμβάνεται περισσότερα, κυρίως μέσα από το περιβάλλον του σχολείου, τους συμμαθητές της, τους δασκάλους της ,που πολλές φορές τη χρησιμοποιούν ως μέσον για αυτόγραφα» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
-Πόσο δύσκολο είναι για μια γυναίκα όπως η Κάτια να αντιμετωπίζει το γεγονός ότι ο σύντροφός της είναι αντικείμενο του πόθου για πολλές γυναίκες;

«Η σχέση μας με την Κάτια είναι σχέση ζωής. Μια σχέση που έχει δοκιμαστεί, έχει αντέξει, μια σχέση που στηρίζεται στην αλήθεια και των δυο μας και πάνω απ’ όλα στην αγάπη. Η Κάτια δεν νιώθει ανταγωνιστικά όσον αφορά τη σχέση μου με τον κόσμο, η οποία υπήρχε άλλωστε πριν ακόμα γνωριστούμε. Είναι απόλυτα εξοικειωμένη και περήφανη.»

-Έχεις πιάσει ποτέ τον εαυτό σου να ζηλεύει την Κάτια;

«Ναι, αλλά πάντα με αυτή την αίσθηση θαυμασμού. Παρατηρώντας πόσο πολυαρέσει»

-Κάνοντας έναν γενικότερο απολογισμό, ποιοι θεωρείς ότι είναι οι άνθρωποι που σου έχουν αλλάξει τη ζωή;

«Η μητέρα μου, η Κάτια και τα παιδιά μου. Αυτοί οι άνθρωποι αποτελούν την πυξίδα μου, είναι το σημείο αναφοράς στη ζωή μου, στην πορεία μου, στις αποφάσεις μου, στα όνειρα μου.»

Πηγή: gossip-tv.gr
Close