Οι σκέψεις μιας μαμάς για τις αλλαγές στο σώμα της μετά την δεύτερη εγκυμοσύνη της

Η Neram Curly πίστευε οτι γνώριζε τι την περίμενε κατά την διάρκεια της δεύτερης εγκυμοσύνης της. Ωστόσο, αυτή η μανούλα 2 παιδιών γρήγορα έμαθε ότι το γεγονός οτι έχει περάσει από μια τέτοια κατάσταση το σώμα της πριν, αυτό δεν σημαίνει οτι το σώμα της θα αντιδρούσε με τον ίδιο τρόπο και στην δεύτερη εγκυμοσύνη της.

Δείτε ακόμη: 99 γρήγορα και συναρπαστικά γεγονότα που δεν ξέρατε σχετικά με το ανθρώπινο σώμα

Κατά τη διάρκεια της πρώτης εγκυμοσύνης της, η Neram δεν έκανε ραγάδες , εκτός από τις “δύο μικρές αυτές, που εμφανίστηκαν μετά τη γέννηση κάτω από τον αφαλό μου» όπου εξαφανίστηκαν τόσο γρήγορα όσο γρήγορα εμφανίστηκαν και την πρώτη φορά. Ωστόσο, τη δεύτερη φορά, ανακάλυψε αυτές τις γραμμές κατά τη διάρκεια του τρίτου τριμήνου της.

“Ποτέ δεν έχω αγαπήσει το σώμα μου περισσότερο από ό, τι τώρα… Και πιστέψτε με, δεν το είχα σκεφτεί αυτό ούτε και όταν ήμουν 20 χρονών!”

«Υπήρχαν περισσότερες ραγάδες στη δεύτερη εγκυμοσύνη και ήξερα ότι αυτές θα παραμείνουν, θα έμεναν εκεί και δεν υπήρχε τίποτα που θα μπορούσα να κάνω για να το αλλάξω αυτό», έγραψε στο Instagram μαζί με ένα στιγμιότυπο μετά τον τοκετό . “Έτσι, σε όλες αυτές τις εβδομάδες πριν από τον τοκετό, δεν είχα χρόνο για να τις συνηθίσω, αλλά τώρα τις έχω δεχτεί, και τις έχω αγαπήσει ως μέρος του νέου σώματός μου -. Καθώς το σώμα μου πλέον είναι μιας μητέρας δύο παιδιών”.’

Δείτε ακόμη: Θεραπεία με καρότο για τις ραγάδες

Η Neram χρησιμοποίησε το χρόνο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, προκειμένου να αφήσει πίσω τυχόν άσχημα συναισθήματα για τα νέα αυτά σημάδια στο δέρμα της, καθώς συνειδητοποίησε ότι δεν είχε τον έλεγχο τους, βοηθώντας έτσι τον εαυτό της να επιταχύνει τη «διαδικασίας αποδοχής και αγάπης αυτού του νέου σώματος.” Ωστόσο,το γεγονός ότι άλλες γενναίες μητέρες έχουν μοιραστεί με υπερηφάνεια τα σώματα μετά τον τοκετό τους και τους αγώνες που έκαναν για να αποδεκτούν αυτή τη μετάβαση το έκανε πιο εύκολο για εκείνη.

Δείτε ακόμη: Καταπολεμήστε τις ραγάδες με υλικά από το ντουλάπι σας!

“Πιστεύω ότι η ανταλλαγή εμπειριών μας με άλλους ανθρώπους μπορούν να μας επηρεάσουν με θετικό τρόπο. Είναι σημαντικό να κάνουμε ότι μπορούμε για να βοηθήσουμε και να ενδυναμώνουμε ο ένας τον άλλο”, έγραψε η Neram. “Ποτέ δεν έχω αγαπήσει το σώμα μου περισσότερο από ό, τι τώρα… Και πιστέψτε με, δεν το είχα σκεφτεί αυτό ούτε και όταν ήμουν 20 χρονών!”

Πηγή: popsugar.com
Close