Στο νοσοκομείο η 5χρονη κόρη της Καραβάτου – Διαλύονταν οι μύες της!

Την περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε η κορούλα της και την οδήγησε στο νοσοκομείο, αποκάλυψε η Κατερίνα Καραβάτου: «διαλύονταν οι μύες της… Ήταν μεγάλο σοκ!», ανέφερε η παρουσιάστρια.

«Πρόσφατα με τον Κρατερό ζήσαμε μερικές ημέρες με την Αέλια στο νοσοκομείο γιατί το παιδάκι αρρώστησε ξαφνικά και έπαθε κάτι το οποίο ήταν… εγώ δε το είχα ξανακούσει. Τελος πάντων, όλα πήγαν μια χαρά. Ήταν όμως ένα σοκ τόσο πολύ μεγάλο που δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα άλλο πέρα από αυτό», είπε, στην εκπομπή «Join Us», η παρουσιάστρια.

Περιγράφοντας το πρόβλημα που αντιμετώπισε η 5χρονη κορούλα της, τις ημέρες των Χριστουγέννων, η Κατερίνα ανέφερε: «έπαθε επιπλοκή μίας ίωσης. Και έπαθε ένα πράγμα που, επί της ουσίας για να σου το πω, διαλύονταν οι μύες της! Εκεί έμαθα ότι το έχουν πάθει κι άλλοι άνθρωποι. Εγώ ήταν ή πρώτη φορά που άκουγα κάτι τέτοιο!».

«Είπα, για ακόμα μία φορά, “Κατερινάκι να είμαστε καλά”. Αυτό, όμως, δεν είναι κάτι που ξεχνάω. Όταν είδαμε ότι πήγαν όλα καλά, ψιλοκαταρεύσαμε, ο καθένας με τον τρόπο του, γιατί ήταν κάτι που μας τάραξε πάρα πολύ. Αλλά νομίζω ότι κάναμε αυτό που έπρεπε για να είναι η Αέλια καλά», κατέληξε η παρουσιάστρια.

Δείτε στο βίντεο την εξομολόγηση της Κατερίνας Καραβάτου

Δείτε εδω όλα τα νέα για τους αγαπημένους σας celebrities


Close