Τα μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου για να χάσουμε κιλά!

«Να τρώτε 5 μικρά γεύματα ημερησίως, να πίνετε 8-10 ποτήρια νερό, να έχετε κομμένα στο ψυγείο σας λαχανικά όπως αγγουράκια, καροτάκια για τις ώρες της λιγούρας», λέει η Βίκυ Χατζηβασιλείου

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου τις γιορτινές μέρες δεν αντιστάθηκε στους γλυκούς πειρασμούς, όμως έμεινε πιστή στις προπονήσεις του beach volley. «Έφτιαξα bitter σοκολατάκια και μελομακάρονα από τα οποία έτρωγα 4 καθημερινά. Το συγκεκριμένο γλυκό είναι πολύ υγιεινό καθώς περιέχει μέλι, λάδι και καρύδια οπότε έχει κυρίως καλές θερμίδες» εξηγεί η παρουσιάστρια στο περιοδικό People.

Η Βίκυ εξηγεί πως για να χάσουμε τα κιλά των γιορτών πρέπει να ξεκινήσουμε άμεσα γυμναστική και διατροφή. «Να τρώτε 5 μικρά γεύματα ημερησίως, να πίνετε 8-10 ποτήρια νερό, να έχετε κομμένα στο ψυγείο σας λαχανικά όπως αγγουράκια, καροτάκια για τις ώρες της λιγούρας, να προετοιμάζετε τα γεύματα σας από την προηγούμενη μέρα και να γυμνάζεστε» προτείνει η παρουσιάστρια και δίνει πολλά χρήσιμα τιπς διατροφής μέσα από το omorfamystika.gr.

Πηγή: protothema

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close