"Θα καταφέρεις πολλά πράγματα στη ζωή σου γιε μου…." Όλα όσα θέλει να πει μία μάνα στο παιδί της μέσα από ένα συγκλονιστικό κείμενο!

Μία από καρδιάς εξομολόγηση μίας μητέρας για το γιο της! Όλα όσα θέλει να πει μία μάνα στο παιδί της μέσα σε λίγες προτάσεις! Το παρακάτω κείμενο , θα σας συγκινήσει και ίσως μιλήσει και για σας και για όσα νιώθετε και θέλετε να πείτε στο παιδί σας…

Δείτε επίσης «Δεν ήξερα, παιδί μου, ότι θα ήταν η τελευταία φορά…»

Γιε μου,

Ανυπομονώ για τη ζωή που ο Θεός έχει προγραμματίσει για εσένα, και νιώθω νευρική και ενθουσιασμένη που συμμετέχω σε αυτό το ταξίδι.

Είσαι ακόμα τόσο μικρός και αθώος, και υπάρχουν πολλές δυσκολίες στη ζωή που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις.

Δεν θα είμαι πάντα δίπλα σου για να σε προστατεύσω από όλη τη θλίψη που θα σου προσφέρει η ζωή, αλλά ξέρω ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσεις τη θλίψη για να καλλιεργήσεις ακεραιότητα και χαρακτήρα.

Θα υπάρξουν και πολλές καλές στιγμές φυσικά – το πρώτο σου φιλί, ο πρώτος σου χορός, η πρώτη σου αγάπη, το κολέγιο, η δημιουργία φίλων, το πρώτο μάθημα οδήγησης.

Δεν χρειάζεται να προσπαθείς να είσαι τέλειος – ο Θεός σε έκανε τέλειο με κάθε τρόπο.

Μέσα από τα ελαττώματα μαθαίνεις και μεγαλώνεις και γίνεσαι το ισχυρό άτομο που εύχομαι να γίνεις.

Με τον πόνο έρχεται η ΔΥΝΑΜΗ.

Με την αγάπη έρχεται η ταπεινότητα.

Με το γέλιο έρχεται η επιδεξιότητα.

Με τη θλίψη έρχεται το βάθος.

Με τη χαρά έρχεται η ελευθερία.

Εύχομαι μόνο να είσαι ευτυχισμένος και ικανοποιημένος από τη ζωή που ο Θεός έχει προγραμματίσει για εσένα και πάντα να αισθανθείτε αγαπημένος από εμάς τους γονείς σου.

Είσαι φτιαγμένος για σπουδαία πράγματα στη ζωή και ανυπομονώ να σε δω να μεγαλώσεις για να γίνεις το ισχυρό, ευφυές άτομο που ξέρω οτι θα γίνεις.

Σ’ αγαπώ γιε μου.

Η μαμά.

Δείτε επίσης «Βαρέθηκα να νιώθω κουρασμένη» Η εξομολόγηση μιας μαμάς που συγκλονίζει

 

Photo via mikreskatigories.net – Protathlima

Close