Θανάσης Τσαλταμπάσης: «Είμαι μαμάκιας και το λέω με περηφάνια»

Θανάσης Τσαλταμπάσης: «Είμαι μαμάκιας και το λέω με περηφάνια»

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης σε συνέντευξή του μίλησε για τη προσωπική του ζωή και τη σχέση του με τη μαμά του.
Με την οικογένεια σου έχεις μία πολύ δυνατή σχέση. Είσαι και μαμάκιας δηλαδή;
Είμαι μαμάκιας και το λέω με περηφάνια. Λατρεύω την οικογένεια μου, αλλά με τη μητέρα μου ειδικά έχω μια σχέση πάθους, θέλω κάθε φορά που επιστρέφω στο σπίτι μου στη Θεσσαλονίκη να μου μαγειρεύει τα υπέροχα φαγητά της και να με περιποιείται σαν μωρό. Νομίζω ότι όσα χρόνια και αν περάσουν, αυτό δεν θα αλλάξει, ίσως επει­δή μέσα μου παραμένω ένα παιδί.
Τη δική σου οικογένεια πότε θα τη φτιάξεις; Το έχεις έτοιμο το σενάριο μέσα στο μυαλό σου;
Θα σου πω ότι, σε αντίθεση με το παρελθόν, η δημιουργία οικογένειας δεν είναι πια τόσο μακρινό σενάριο. Παρά το γεγονός ότι εμείς οι άνδρες δεν έχουμε μέσα μας το μητρικό φίλτρο που έχουν οι γυναίκες, κάποια στιγμή οι συνθήκες μέσα σου ωριμάζουν και νιώθεις πως θα μπορούσες να μοιραστείς τη ζωή σου με έναν άνθρωπο.
Τα τελευταία χρόνια τη μοιράζεσαι με την Αγοραστή. Είσαι άνθρωπος που μέσα στο σπίτι. Θέλεις ηρεμία ή σου αρέσουν οι εντάσεις;
Θέλω η σχέση και γενικότερα οι άνθρωποι που έχω να με αποφορτίζουν από την ένταση της δουλειάς. Δεν θα μπορούσα με άλλα λόγια να ζω σε ένα περιβάλλον που θα με φτάνει στο «κόκκινο». Για να κατα­λάβεις τι εννοώ, παλιά ήμουν εγώ η ψυχή της παρέας, ήμουν αυτός που θα τους έκανε όλους να γελούν. Τώρα πια θέλω κάποιος άλλος να αναλάβει αυτόν τον ρόλο. Λόγω των εξοντωτικών ωρών της δουλειάς, θέλω να ζω την καθημερινότητα μου πιο ήρεμα και κουλ.

πηγη:gossip-tv.gr

Close