Τι είναι το νερό μελιτζάνας και πώς μπορεί να σε βοηθήσει να χάσεις το περιττό λίπος

Μπορεί το μωβ λαχανικό που αποτελεί τη βάση για τα πιο λαχταριστά, πλην λαδερά, φαγητά να γίνει σύμμαχός σας στο αδυνάτισμα;

Η αλήθεια είναι πως όταν ακούς/διαβάζεις «μελιτζάνα», η πρώτη λέξη που σου έρχεται στο μυαλό δεν είναι «δίαιτα». Το αντίθετο θα έλεγε κανείς. Μια γύρα να κάνετε στο χώρο που βρίσκεστε και να ρωτήσετε θα διαπιστώσετε πως στη συνείδηση των περισσότερων ανθρώπων έχει συνδεθεί με καλοκαιρινά τραπέζια και εδέσματα όπως μελιτζάνες τηγανιτές (με τριμμένη φέτα), μουσακά, παπουτσάκια, μπριάμ, μπορεί και γλυκό «μελιτζανάκι» αν κάποιος είχε την τύχη να έχει μαστόρισσα γιαγιά.

Με άλλα λόγια, πρόκειται για ένα λαχανικό που απολαμβάνουμε μαγειρεμένο σε μπόλικο ελαιόλαδο και πολύ συχνά με τη συνοδεία απεριόριστης ποσότητας φέτας. Άρα, για να μιλάμε ανοιχτά, καμία σχέση με δίαιτα.

Μολαταύτα, σας έχουμε νέα που θα σας αφήσουν εμβρόντητη. Πέρα από τα ανυπολόγιστα οφέλη αυτού του νόστιμου λαχανικού για την υγεία και την καλή λειτουργία του οργανισμού, έχει και την ιδιότητα να υποβοηθά το κάψιμο του λίπους.

Δείτε περισσότερα στο apithano.gr

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close