Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω την περίοδο να μου έρθει νωρίτερα;

Καλησπέρα. Η περίοδός μου κάθε μήνα μου αργεί όλο και περισσότερες ημέρες. Τον επόμενο μήνα έχω κανονίσει ένα ταξίδι στο εξωτερικό και δεν θα ήθελα να συμπέσει αλλά λόγω των καθυστερήσεων έτσι φαίνεται ότι θα συμβεί. Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω την περίοδο να μου έρθει νωρίτερα; Είναι μόνο τα χάπια αποτελεσματικά;

Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω την περίοδο να μου έρθει νωρίτερα;            Φωτογραφία: wikihow.com

Για να σας έρθει περίοδος νωρίτερα, θα πρέπει να προετοιμαστείτε ένα μήνα περίπου πιο νωρίς από τότε που θέλετε. Είναι σύνθετο θέμα και δεν μπορεί να διευθετηθεί μέσω διαδικτύου αυτό που ζητάτε.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά «Μίτωση».

Πηγή: mama365.gr

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close