Μεγάλος διαγωνισμός με μοναδικά δώρα ByOlycosmetics!

Καιρό τώρα θέλω να σας μιλήσω για τα μοναδικά καλλυντικά που φτιάχνει η αγαπημένη μας beauty blogger Ολυμπία, τα ByOlycosmetics!mylogo

Θα αναρωτιέστε τί το ιδιαίτερο έχουν αυτά τα καλλυντικά από τα τόσα που κυκλοφορούν! Και εγώ λοιπόν είχα αυτή την απορία και εφόσον σκεφτόμουν καιρό να κάνω στροφή στα φυτικά καλλυντικά, αποφάσισα να αγοράσω και να μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί σας!

Και όπως καταλαβαίνετε κόλλησα! Ας ξεκινήσουμε όμως από την αρχή!

Η Ολυμπία μας φτιάχνει καλλυντικά κάθε είδους με φυσικά και πιστοποιημένα υλικά και αγνά αιθέρια έλαια καλύπτοντας κάθε ιδιαιτερότητα και κάθε επιθυμία σας! Εδώ δε θα βρείτε επικίνδυνα και αμφιλεγόμενα συστατικά! Μόνο πρωτότυπες συνταγές και μοναδικά φυσικά αρώματα!

Πόσες φορές δεν είχατε σκεφτεί ωραίο αυτό το κραγιόν να έβγαινε λίγο πιο απαλό ροζ ή να έβρισκα επιτέλους ένα ντεμακιγιάζ που να μη μου τσούζει τα ευαίσθητα μάτια μου και να βγάζει με άνεση την αδιάβροχη μάσκαρα!

Η λίστα δεν έχει τέλος σας λέω. ..Δείτε εδώ μια παραγγελία που ανέβασε με: τζελ καθαρισμού που αφρίζει για λιπαρό δέρμα με αιθέριο έλαιο χαμομήλι και πούδρα ανανά για ελαφριά απολέπιση , κρέμα προσώπου με ελιξήριο σαλιγκαριού για γέμισμα των ρυτίδων και σύσφιξη & κρέμα προσώπου για νεανικό δέρμα με εκχύλισμα αχιλλέας για τα σπυράκια και αιθέριο έλαιο μανταρίνι!!!Μμμμ!!!

Μεγάλος διαγωνισμός με μοναδικά δώρα ByOlycosmetics!

Εδώ δείτε! Κρέμα και μάσκα για πανάδες!!!

Μεγάλος διαγωνισμός με μοναδικά δώρα ByOlycosmetics!

Θέλετε φροντίδα για τα μαλλιά σας; Εδώ δείτε αντιηλιακό λάδι με άρωμα καρύδα & αιθέρια έλαια για τα μαλλάκια μας στην παραλία! Καροτέλαιο & λάδι μονόι Ταϊτής για προστασία & ενυδάτωση!
Ακόμη, τζελ-κρέμα μαλλιών για σγουρά μαλλιά με έντονο πρόβλημα φριζαρίσματος, όπως λέει! Το γάλα βρώμης, ο λιναρόσπορος & η πρωτεΐνη ρυζιού τρέφουν σε βάθος την τρίχα και φορμάρουν τα μαλλιά στην εντέλεια, δίνοντας λάμψη & κράτημα που διαρκεί!!Πωπω, άρωμα ylang-ylang και σανδαλόξυλο!!! Πωπω

IMAG0417

Ακόμη, δείτε εδώ από το μπλογκ της φωτογραφία από ρουζ και σκιές που φτιάχνει!!! Και

Μεγάλος διαγωνισμός με μοναδικά δώρα ByOlycosmetics!

Εδώ μας δείχνει την τέλεια πούδρα με άρωμα τριαντάφυλλο που  έφτιαξε!!

IMAG0420

Και εδώ δοκιμάζει το λιπ γκλος που μου έδωσε και μένα!! Μα δείτε λάμψη!!!

lip gloss lipgloss1

Μην αρχίσω για τα προϊόντα για εγκύους!  Θα πάθετε πλάκα! Στη φωτό βλέπετε παραγγελία που ανέβασε στη σελίδα της:

11960018_537422856422744_7601354107700871277_n

Κρέμα για πρόληψη ραγάδων, κρέμα σύσφιξης και μια πολύ ιδιαίτερη κρέμα για την ανάπλαση του ξηρού δέρματος στο στήθος , πρόληψη των ραγάδων στην περιοχή και βαθιά ενυδάτωση! Με εκπληκτικό άρωμα μέλι- γιασεμί! Όλα φτιαγμένα ειδικά για μια εγκυούλα!!! Ακόμη, μου είπε ότι φτιάχνει κρέμα για τις πληγωμένες θηλές λόγω θηλασμού!!!

cellulite cream

Εδώ κρέμα κυτταρίτιδας μαζί με σκραμπ με άλατα Νεκράς Θάλασσας & Έπσομ μεταξύ άλλων, για ενίσχυση της δράσης κατά του τοπικού πάχους και της υφής πορτοκαλιού! Χαμός!

 

Προϊόντα για μωρά θέλετε; Έχει ΚΑΙ από αυτά!!! Αφρόλουτρα, κρέμες σώματος, κρέμες και κηραλοιφές για το σύγκαμα!!! Απίστευτα πράγματα!!!

 

Περισσότερα μπορείτε να δείτε στη σελίδα της στο facebook !!!!  https://www.facebook.com/byolycosmetics  και στο μπλογκ της www.byolycosmetics.weebly.com

 

Για να μην λέω πολλά , επικοινώνησα μαζί της και της ζήτησα μια κρέμα προσώπου για το δέρμα μου που τώρα το καλοκαίρι είναι αρκετά αφυδατωμένο. Και ξέρεις της λέω θέλω άρωμα απαλό να με χαλαρώνει και υφή λεπτή, και φυσικά σύσφιξη, αντιρυτιδική δράση, ενυδάτωση.

Μου έστειλε λοιπόν η κοπέλα άμεσα ένα πολύ μικρό αλλά πολύ ουσιαστικό ερωτηματολόγιο στο οποίο μαζί με τα στοιχεία μου έγραψα τον τύπο του δέρματος, ασθένειες χρόνιες αν είχα, αλλεργίες, τις προτιμήσεις μου λεπτομερώς, ειδικές περιπτώσεις που θα πρέπει να γνωρίζει (αν θηλάζω, αν εργάζομαι στον ήλιο, εγκυμοσύνη κλπ )

Και σε πολύ λίγο μου έχει στείλει μια γενική συνταγή με τα συστατικά της κρέμας μου κ τα χαρακτηριστικά τους , πως θα μυρίζει αφήνοντάς με να ανυπομονώ να τη δοκιμάσω!

Η κρεμούλα μου που βλέπετε και στη φωτό

DSC_1662

με εκχύλισμα σαλιγκαριού κ σύμφυτου, δε λαδώνει κ μπορώ να τη χρησιμοποιώ μέρα νύχτα! Δε θα με πιστέψετε αλλά τη νιώθω να λειτουργεί! Το δέρμα μου είναι πιο ενυδατωμένο, πιο λαμπερό! Το άρωμα είναι από τα αιθέρια έλαια που έχει, πολύ ελαφρύ κ δροσερό!

Συνοδεύεται από μικρό πρωτότυπο βιβλιαράκι με τα συστατικά & τις περιγραφές τους και συμβουλές για τη χρήση της κρέμας. Η συσκευασία της είναι απλή και σου δίνει την αίσθηση του φρέσκου & αγνού!

Ευχάριστη έκπληξη το δείγμα που μου έβαλε!! Στέρεο λιπ γκλος για εφαρμογή με το χέρι ή με πινέλο, pocket size, με γεύση βατόμουρο και χρώμα ice pink!! Τέλειο απαλό χρώμα κ δράση σαν βούτυρο κακάο για απαλά χείλη χωρίς σκασίματα!

 

Το καλύτερο σας το φυλάω για το τέλος!

competition

Σας έχω ετοιμάσει  μεγάλο διαγωνισμό με μοναδικά δώρα ByOlycosmetics! Καλλυντικά προϊόντα από τα χεράκια της beauty blogger μας Ολυμπίας μπορούν να γίνουν δικά σας με 3 απλά βήματα:

πατήστε εδώ και πάρτε μέρος 

Λήξη διαγωνισμου  7 Οκτώβρη

καλή επιτυχία σε όλους!

Close